2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا،اپتامیل پپتی مخصوص بچه های الرژیک به پروتیین شیر گاو هست(که متاسفانه نایاب شده).اپتامیل پپتی جونیور برای بچه هاییه که هم الرژیک هستن هم سوجذب دارن وهمچنین بجه های کمی نارس،و الات جون پپتی گیر نمیاد اکثر دکترا میگن به جاش جونیور بدین،تمام.!

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
به نام خدا،اپتامیل پپتی مخصوص بچه های الرژیک به پروتیین شیر گاو هست(که متاسفانه نایاب شده).اپتامیل پ ...

مرسی عزیزم شما که اطلاع داری میشه منو راهنمایی کنید؟ جونیور میگن خیلی خیلی بدمزه هست.

شما بچت پپتی میخورد؟ بعد جونیور دادی خورد؟

یا اینکه مثلا کسی رو میشناسی با این شرایط ...

آخه جونیور شنیدم بد مزه هست

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
جامع و کامل ☺☺

عزیزم تو چیکار کردی؟

پپتی جونیور دادی خورد؟

شنیدم خیلی بدمزه هست

تورو خدا راهنماییم کن بچم گرسنه هست

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
مرسی عزیزم شما که اطلاع داری میشه منو راهنمایی کنید؟ جونیور میگن خیلی خیلی بدمزه هست. شما بچت پپتی ...

عزیزم اگه پپتی رو میخورده مطمئن باش جونیورم میخوره،پسر من پپتی میخورد ولی الان جونیور میدم میخوره مشکلی نداره،اگر دیدی مزه جونیورو دوس نداره میتونی اول با یه قند کوچول  شیرینش کنی و به مرور قندو کوچیکتر وکمتر کنی و در نهایت حذف کنی قندو،من پسرمو اینجوری به پپتی عادت دادم دکترش گفت بهم

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
عزیزم اگه پپتی رو میخورده مطمئن باش جونیورم میخوره،پسر من پپتی میخورد ولی الان جونیور میدم میخوره مش ...

مرسی عزیزم😍❤

آره درسنه حق با شماست. کسایی که میگن پپتی جونیور مثل زهرمار تلخ هست، در مقایسه با شیرهای معمولی میگن. بچه های ما که پپتی معمولی رو میخورن جونیور واسشون اونقدرا تلخ نیست

من ۲ روزه جونیور شروع کردم خدارو شکر خیلی راضییم

بچم خیلی به خاطر نبودن شیر پپتی گرسنگی کشید