2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن بچه

200 بازدید | 20 پست

سلام خانمادخترمایک ماهه ازپوشک گرفتم الان ۲۵ماهش تموم شده.بعدازیک ماه هنوزم خودشا خیس میکنه اصلانمیگه.دیگه کلافه شدم.شماپیشنهادی ندارید؟

Eshgham  

زود بوده براش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم ۲۷ ماهشه هنوز نگرفتم نمیدونم چکار کنم بگیرم یا نه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

براش جایزه تعیین کن بگو اگه خودت بگی جیش داری بهت فلان چیزو میدم بعد یمدت عادت میکنه 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

بعضي از بچه ها تا سه سالگي نميتونن درك كنن و طبيعيه

البته من بچمو دو سالگي از پوشك كلا گرفتم ولي خودش همكاري كرد

به نظر من اصلا نبايد فشار بياري بهش

خودش هروقت آمادگيشو داشته باشه ديگه توي خودش جيش نميكنه

امادگیشو نداره وگرمه من دخترمو ۲۰ ماهگی گرفتم تو دو روز یاد گرفت از اون موقع به هیچ عنوان نه شب جاشو ...

بله هر بچه ای ی زمانی امادگی پیدا میکنه منم دخترامو هیجده ماهگی گرفتم خیلی راحت ولی پسر همسنش الان تا سه و نیم سالگی هنوز پوشک میشه