سلام خانوما من رفتم عطاری گفتم قرص برنج میخوام که برنجم حشره نزنه بهم گفت میخک بزار توش دیگه اصلا حشره نمیزنه منم میخک گذاشتم حالا یه هفته است همه میخکا رو دراوردم از توش و کلی برنجو خیس میکنم و میشورم ولی هیچ فایده ای نداره برنجم موقع پخت بوی میخک میده هرکار میکنم بوش نمیره و حالم بد میشه میخورمش به نظرتون چیکار کنم بوش بره دارم اذیت میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فک نکنم بوش بره. یعنی بخوای پهن کنی تو هوای آزادم درست نمیشه. چند کیلو بود؟ بده اونایی که آشغالار ...
10 کیلو بود اخه برنج به این گرونی رو بدم به این و اون بعد خودمون چی بخوریم یه10 کیلو دیگه هم استانه اشرفیه بود اما اون زیاد بو نگرفته البته هنوز از اون درست نکردم
سیر و باپوست باید گذاشت؟؟ برا ی گونی برنج ۱۰ کیلویی چند حبه سیر؟؟
اره عزیزم . ده ، پانزده تا دونه بنداز توش برنجتم تو هوای ازاد پخش کن. بریز روی یک سفره یکیار مصرف هوا بخوره یعنی از گونی درش بیار یک هفته تا ده روز صبر کن قطعا کمتر میشه. دیگه هر چی باشه بازم بو کم میشه حتی نفتالینم بوش میره اینم میره ..یک راه حل دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که بعدا برنجتو با روغن زیتون با بو درست کن یا حتی موقع پخت یک سیر پوست بکن بزار روش بعدا سیر بنداز دور بوش و میده به برنج.. یا دو کیلو برنج دودی بگیر با این قاطیش کن. فعلا یک ده روزی صبر کن بوش کمتر شه