2777
2789
عنوان

بوی بد برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 5834 بازدید | 25 پست

من قرص برنج میزارم اونم مامانم داده بهم فقط اون جواب میده بقیش هیچی تاثیر نداره میخکم بوی خیلی بدی داره واقعا  یکم تو سایه پهن کن شاید بوش بره آفتاب نخوره ها

نمکم برنج موقع پخت میگن له میشه و خراب میشه خورد میکنه برنجو

خدایا شکرت 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم بوش بره. یعنی بخوای پهن کنی تو هوای آزادم درست نمیشه. چند کیلو بود؟ بده اونایی که آشغالار ...

10 کیلو بود اخه برنج به این گرونی رو بدم به این و اون بعد خودمون چی بخوریم یه10 کیلو دیگه هم استانه اشرفیه بود اما اون زیاد بو نگرفته البته هنوز از اون درست نکردم

10 کیلو بود اخه برنج به این گرونی رو بدم به این و اون بعد خودمون چی بخوریم یه10 کیلو دیگه هم استانه ...

خب اگه شرایط مالیتون اجازه بده منظور بود.

اگه شرایط مالی اجازه نده نمیدونم دیگه واقعا.

چون واقعا سخته تحمل بوی میخک تو برن.

من خودم بودم واقعا نمیخوردمش اینقد که بدم میاد از میخک.

ولی شاید شما زیاد حساس نباشین.

با سبزی پلویی امتحان کن😏

خانوم هستم
سیر و باپوست باید گذاشت؟؟ برا ی گونی برنج ۱۰ کیلویی چند حبه سیر؟؟

اره عزیزم . ده ، پانزده  تا دونه بنداز توش برنجتم تو هوای ازاد پخش کن. بریز روی یک سفره یکیار مصرف هوا بخوره یعنی از گونی درش بیار یک هفته  تا ده روز صبر کن قطعا کمتر میشه. دیگه هر چی باشه بازم بو کم میشه حتی نفتالینم بوش میره اینم میره  ..یک راه حل دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که بعدا برنجتو با روغن زیتون با بو درست کن  یا حتی موقع پخت یک سیر پوست بکن بزار روش بعدا سیر بنداز دور بوش و میده به برنج.. یا دو کیلو‌ برنج دودی بگیر با این قاطیش کن. فعلا یک ده روزی صبر کن بوش کمتر شه 

اره عزیزم . ده ، پانزده  تا دونه بنداز توش برنجتم تو هوای ازاد پخش کن. بریز روی یک سفره یکیار م ...

ممنون عزیزم ولی من اسی نبودم کاربر دیگه بودم جوابمو گرفتم

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی