2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب دیشب مثل هرشب خاب دیدم تو نمیدونم چیچیم😂 عجب اهنگ خوند شهره بود فک کنم

تورویاهامی😂

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بدترین کار ممکن رو کردی 

خودت باید جواب تیکه های خواهر شوهرتو میدادی به شوهرت چه ارتباطی داره حرف هایی که یکی دیگه میزنه تو خودت باید بتونی از خودت دفاع کنی و خوب شدن رفتار شوهرت چه ارتباطی با تیکه های خواهرش داشته؟

تا خدا با من است زمانه با من است .
من هیچ وقت ب اوتاحرفی نزدم خودش میدونه اصلا پشت سرشونم حرف نزدم ولی نمیدونم کرمشون چیه بامن

اشتباهت همینه وقتی کسی رو متوجه رفتار بدش نکنی تا اخر عمرت ادامه پیدا میکنه به شوخی یا جدی جوابشونو بده تموم میکنن 

تا خدا با من است زمانه با من است .