2777
2789
عنوان

بیاین بگم مادرشوهرم قارچو چجوری میپزه.خیلی تعجب کردم😮

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 49 پست
املت ىه صبح تا شب مىجوشه؟

اون دیگه ذائقه شخصی ادماست..من نمیجوشونم سرخ میکنم بعد تخم مرغ میزنم یکی هم دوس داره بجوشونه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا بلدنبوده براهمین تو اب مجوشونده😂😂فک مکرده اینجوری مپزن.

یعنی میخوای بگی یه زن ۵۰ ساله بلد نبوده ؟ حتما توی خانوادشون از قبل همینطوری میپزن میخورن.منطقی نیست بگی بلد نیست.

منم ذائقه رو نگفتم .صبح تاشب و گفتم

لابد دوس داره بجوشونه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

منم یکم آب میریزم توش که نیم ساعت بیشتر بپزه

ولی مادرشوهرت دیگه آخرشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

مادرشوهر من قارچ رو با یه عالمه ابلیمو میریزه تو قابلمه با روغن میگه نباید اصلا همش بزنی 

همش بزنی اب می ندازه و سیاه میشه 😐🤔

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
معلکمه حرفه ایه چون با آبلیمو اگه یخورده آبلیمو بندازی سیاه نمیشه

یخورده  ابلیمو اره ولی نه یه شیشه ابلیمو خالی کنی توش 😂🤣

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
تعجب نداره ماهم تو سالاد میریزیم یا نمک می‌زنیم میخوریم خیلی خوش مزه است دلم خواست

عاره خب سلیقه ایه دیگه

ولی من و خانوادم ک کلا عادت نداریم و دوس نداریم برامون عجیب بود

کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :)))                 [الهم عجل لولیک الفرج]