2777
2789

چند ساعت پیش همسرم داشت با مادرش با تلفن صحبت میکرد ک مادرش گفت وای ی کم بفکر خودت باش همش میدی زنت خراب کنه و بخوره منم ب دخترش پیام دادم گفتم منم ب موقعش واسه پسرت بیشتر و بهتر از خودم خریدم اگه پول نیاز داره بگو من بزنم، حالا پیام داده مامانش ک نمیخاد بزنه فلان چیزو پس میدم، اینم بگم ک مامانش کلا با من بده حسوده نسبت بهم تیکه میندازه و... شما بگید من بد صحبت کردم یا مقصر اونا بودن؟ اینم بگم ک من باردارم و از خبر بارداریم اصلااااااا خوشحال نشد همشم میگه فلانی از وقتی زن گرفته محبتش نسبت ب من کم شده.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم حرف مادر شوهرت زشت بوده هم کار شما

اخه من باردارم بارداری دومم بدنم بشدت ضعیفه مدام تیکه میندازه قهر میکنه الانم مطمئنم دعایی چیزی گرفته ک همسرم منو اذیت کنه

کار هردوتون اشتباه ..من اگر ببیننم یکی بابتم حرص میخوره میگم بزار بحال خودش باشه تا خسته بشه وولی حالا که شمام جواب دادی یعنی حرصش داره به جاهای خوبی میرسه تونسته شمام رو حرص بده..بد نوشتم ولی امیدوارم معنی کلامو بگگیری