2777
2789
عنوان

جنگ جهانی سوم 😷😷💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4303 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه تو هر مرحله ای هز زندگی هستیم باید ناشکری نکنبم و قدرشو بدنیم چون مرحله ای بعدی همیشه سخت تره😩🤧 همین کرونارو الان باید قدر بدونبم 🤪 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

ببین یه سری آدم تو جنگ جهانی اول مردن یه عده دوم یه عده تو سیل یه عده تو زلزله یه عد ه سقوط هواپیما یه عده تو کرونا و...خداییش چقدر این چند سال اخیر مرگ زیاد بوده .حالا اصلا من تو جنگ جهانی بمیرم که چی؟؟این دنیا جای موندن نیست.

فک نکنم چون الان دنیا با قدیم خیلی متفاوته بهرحال تکنولوژی و ارتباطات خیلی تغییر کرده و کشورها و مردم هم همینطور و الان اروپا متشکل از کلی کشور متحده... حالا بازم درمورد امکان جنگ ایران و امریکا یا درگیری های چین شنیدم ولی جنگ جهانی نه... 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

شما هر کی هر چی توی دنیا بگه باور میکنی عزیزم؟😯

من هر کی توی هر جای دنیا هر چی بگه باور نمیکنم ، از چیزی هم نمیترسم.

اینکه از فردای خودمون خبر نداریم از یک نفس بعدمون هم خبر نداریم اما چقدر حواسمون هست به این «نبودن»؟

این کرونا قابل کنترل هست اما توسط کی؟خودمون.چقدر رعایت میکنیم؟با توجه به آمار ۴۰۰ و اندی مشخصه که یه عده خودخواهانه دارن آدمای دیگه رو به مرگ میکشونن و عین خیالشون نیست مثل کسایی که از سفر و عروسی و عقد و مهمونی و بازارشون نمیگذرن.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟