2777
2789

سلام عزیزان من تو کار دیوار کوب و زیور الات و لباس نی نی و اینجور چیزام ک تو تاپیک هام کارهامو تبلیغ میکنم‌ و آیدی کانالمو میزارم... یه روز یه خانمی اومد تلگرام  و گفت از نی نی سایتم و با جزئیات دقیق گفت ی دیوار کوب اینطوری میخام ک فلان باشه و بهمان بعدش کلی براش وقت گذاشتم گفت میخام این رنگی باشه چه رنگی بهتره و خلاصه کلی وقت منو گرفت بعدش گفتم من نصف مبلغو قبل از شروع کار میگیرم روال کاریم اینه گفت باشه براتون واریز میکنم خلاصه رفت که دیگه پیداش نشد منم یکی دوبار پیام دادم اصلا جواب ندادن بعدشم کابریشون حذف شد...یه مشتری دیگه هم اومدن از نی نی سایت و کلی از لباس نی نی هام تعریف کردن و گفتن اینحوری میخام باشه برای تولد نی نیم میخام منم مدل براشون فرستادمو و کلی وقت براشون گذاشتم ک لباس چطوری باشه خلاصه ایشونم رفتن و دیگه پیداشون نشد....البته ناگفته نماند مشتری های خیلی محترم  و عزیزی هم از  نی نی سایت سفارش دادن ک همیشه جوابگو بودن و ازشون ممنونم که به من اعتماد کردن 

@تقاص_احساس‍    مشتری  گلم دیوارکوب سفارش دادند

@beutifulgirl ایشونم دوتا گردنبند عکس سفارش دادند

@ورودجدید   اویز اتاق کودک سفارش دادن برای نی نی توراهی

@سلیناااااا کاربریشون در دسترس نیست متاسفانه ایشونم سفارش دیوار کوب دادن

@_خاله_ ایشونم گردنبند عکس سفارش دادند

@zari1212  ایشونم دوتا گردنبند عکس سفارش دادند

ممنون از اعتمادتون عزیزان

و متاسفم واسه کسایی که سر کار میزارن فقط😒😒

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘

@تقاص_احساس   تگ نشدی چرا عزیزم😕

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘

سرکار  نمیزارن شاید از پس هزینه هاش برنمیان  یا خجالت میکشن بگن نمیخایم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار  نمیزارن شاید از پس هزینه هاش برنمیان  یا خجالت میکشن بگن نمیخایم

خب قبل از اینکه جزییات و بگن من قیمت میگم...خجالت نداره من میگم اگر میخاید کنسل کنید تا قبل از واریز هیچ مشکلی نداره