2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید💜

128 بازدید | 25 پست

خانوما اگه مجبور باشید بین چند تا دکتر حرف یکی شوگوش کنید کدوم گوش میکنید .؟؟میخوام خالصانه وخواهرانه جواب بدید .یکیش متخصص گوارش یکی دیگه دکترعمومی خانواده تا اخربخونید وجواب بدید ..مرسی ممنون💜😊😊🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گفتم دیگه بین این دوتا کدوم حرفشون وگوش میدید .ایا متخصص گوارش یا دکترعمومی خانواده ؟؟

هر کدوم بیشتر بفهمه و مجربتر باشه.شاید دکتر عمومی از متخصص بیشتر سرش بشه.

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

هرکی اطلاعاتش بهتره پیش مشهورترین دکترمیرفتم اصلا برام وقت نمیگذاشت رهاش کردم رفتم پیش ینفرکه تازه اسمش دراومده بودخداییش همه بیماریم بهترتشخیص دادهم برام وقت میزاره الانم دگه مشهورشده

نمیدونم.بابای من حرف دکتر عمومی خانوادگیمونو گوش میده.خودمم یه مشکلی داشتم اون درمان کرد که متخصص نت ...

عزیزم  مشکلم اینه پیش متخصص گوارش رفتم که کل خانواپه مامانم پیشش میرن ازمایش صفرام وبردم گفت هیچی نیست فقط یه رسوبه .کاریش نداشته باش .دیروز برای اولین بار رفتم پیش این دکترعمومی کلا قیافش خیلی اخمو بود ازمایشم ودید گفت فقط عمل کاری نمیشه کرد ورسوبه .فردا دارم ویش گوارش میرم مامانم میگه متخصص حرفه ای تره سنمم کمه که بخوام عمل کنم ..حالا موندم چرا یهوو بااعصبانیت گفت چاره ای نیست خیلی زیر پام وخالی کرد.برعکس گوارش خیلی باهام خوب بود 🙏😔😔😔😔💜به نظرت پیش گوارش رفتم چی بگم؟؟

هرکی اطلاعاتش بهتره پیش مشهورترین دکترمیرفتم اصلا برام وقت نمیگذاشت رهاش کردم رفتم پیش ینفرکه تازه ا ...

مرسی عزیزم ولی این عمومی که اولین باربود رفتم پیشش کلا اخلاقش تندبود ولی متخصص گوارش خیلی اروم بود درکنارش امیدواری میداد .خیلی بده دکترا اینطوری زیر پای ادمو خالی کنن

عزیزم  مشکلم اینه پیش متخصص گوارش رفتم که کل خانواپه مامانم پیشش میرن ازمایش صفرام وبردم گفت هی ...

بنظر من پیش چنتا ببر.تو این زمینه بنظرم گوارش بهتره.بگو نظر قطعی بده.راه های دیگه و...

من همین یه دونه ام!
بنظر من پیش چنتا ببر.تو این زمینه بنظرم گوارش بهتره.بگو نظر قطعی بده.راه های دیگه و...

پیش چندنفر بردم یکیش گوارش دوتای دیگه عمومی .دکتر عمومی اولی گفت رسوبه که همه دارن باید مراقبت بشه همراه بادردش .این دومی عمومی که دیروز رفتم خیلی باتندی گفت راهی نداره فقط جراحی بااین که گفت دوباره سونو بده آخه اصلا به سنم نمیخورد گفت فکرنمیکردم شما این مشکل وداری ولی زیر پامو خالی کرد ..برعکس دکترومتخصص های دیگه😔😔😔😭🙏

مرسی عزیزم ولی این عمومی که اولین باربود رفتم پیشش کلا اخلاقش تندبود ولی متخصص گوارش خیلی اروم بود د ...

من باشم تحقیق میکنم بهترین دکترشهروکه تخصصش به مشکلم بخوره میره ببینم نظراون چیه