2777
2789

کاشکی زودتر یکی بیاد بگیرتم خسته شدم بخدا خیلییییی گیر میده به لباس پوشیدن ب خرج کردن به همه چی . همش مقایسم میکنه مسخرم میکنه دیونمون کرده بخدا میخام برم ببرون چرا میری با کی میری میشه نری . پول خرج میکنم بااینکه وضعشم خوبه غر میزنه از کارتش که برا خونه خرید میکنیم میره هی گردش حساب میگیره میاد باهامون دعوا میکنه ک چخبرتونه😓😓 ی گوشی برام خریده هی منت میزاره سرم بخدا دیگه میخاستم برم بدم بش بگم ترخدا بفروشش ولم کن همون گوشی داغون خودمو برمیدارم دوباره من ۲۰ سالمه ولی مثل ی ادم ۶۰ ساله تنهام و افسرده . وقتی زنداداشم میبینم که چقد پدر مادرش دوسش دارن بااینکه ازدواج کرده ولی ساپورت مالیش میکنن هنوز . پیش خودم خیلی ناراحت میشم . دلم مبخاد زودتر فقط ازین خونه برم ی جا دور 

❤💙💚

شرایطت خوب بود ک😐نسبت ب بقیه

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بخاطر پول؟؟؟ 

اکر ازدواج کردی و شوهرتم ازونا بود ک خرجی نده یا وضع مالیش زیاد خوب نباشه چی

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
عروس ننم میشی؟!😂🤣🤦

😒😒😒😒

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
فقط بخاطر پول؟؟؟  اکر ازدواج کردی و شوهرتم ازونا بود ک خرجی نده یا وضع مالیش زیاد خوب نباشه چی

اره واقعا همینو بگو

خواهشا واسه اینکه کسی رو ندارین بهش تکیه کنین به هر دیوار سست و بی اساسی تکیه ندین.بذارین به موقعش یه کوه انشالله واسه تکیه دادن پیدا میشه. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اره واقعا همینو بگو

والا... من خونه بابام هیچوقتبی پول نبودم، همیشه هرچی هم خواستم برام فراهم کردن، اما از وقتی شوهر کردم خرجی ب خودم ندیدم.هرچی هم بخوام باید شوهرم صلاح ببینه ک بخره برام اگر ضروری نباشه نمیخره.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین