کاشکی زودتر یکی بیاد بگیرتم خسته شدم بخدا خیلییییی گیر میده به لباس پوشیدن ب خرج کردن به همه چی . همش مقایسم میکنه مسخرم میکنه دیونمون کرده بخدا میخام برم ببرون چرا میری با کی میری میشه نری . پول خرج میکنم بااینکه وضعشم خوبه غر میزنه از کارتش که برا خونه خرید میکنیم میره هی گردش حساب میگیره میاد باهامون دعوا میکنه ک چخبرتونه😓😓 ی گوشی برام خریده هی منت میزاره سرم بخدا دیگه میخاستم برم بدم بش بگم ترخدا بفروشش ولم کن همون گوشی داغون خودمو برمیدارم دوباره من ۲۰ سالمه ولی مثل ی ادم ۶۰ ساله تنهام و افسرده . وقتی زنداداشم میبینم که چقد پدر مادرش دوسش دارن بااینکه ازدواج کرده ولی ساپورت مالیش میکنن هنوز . پیش خودم خیلی ناراحت میشم . دلم مبخاد زودتر فقط ازین خونه برم ی جا دور
خواهشا واسه اینکه کسی رو ندارین بهش تکیه کنین به هر دیوار سست و بی اساسی تکیه ندین.بذارین به موقعش یه کوه انشالله واسه تکیه دادن پیدا میشه.
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
والا... من خونه بابام هیچوقتبی پول نبودم، همیشه هرچی هم خواستم برام فراهم کردن، اما از وقتی شوهر کردم خرجی ب خودم ندیدم.هرچی هم بخوام باید شوهرم صلاح ببینه ک بخره برام اگر ضروری نباشه نمیخره.