2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی

753 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من الان تو هفته هشت هستم و این چهارشنبه سنو دارم و انشالله دعا کنید خوب باشه من ازاول بارداری که خیلی زود متوجه شدم لکه بینی دارم خیلی نگرانم و هر بار دکترم میگه اشکال نداره و شیاف داده ولی من بازم نگرانم کسی مثل من بوده ترشح سیاه خیلی دارم 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا یازده هفته لک و خون بزی سبک داشتم.شیاف و استراحت

چه رنگی بود خوناتون سیاه نبود الان خوب شدین خداروشکر

وای تروخدا با انصاف باشین حداقل ی جواب بدین یا ی دعا برا دل من بکنید 

منم هفته ۵ داشتم فهمیدم لکه بینیه، هفته ۹ بخاطر یبوست بازم زیاد شد لکه بینیم شیاف داد یه ماه استراحت کردم خوب شد، لکه ام ۶م قهوهای تیره بود کم کم روشن شد و بعد قطع شو، شیاف بزار و فقط بخواب خوب میشی، تا ۳،۴ ماه یکم مواظب باش، به کوچولوعه ضعیفه، تا میتونی استراحت کن، برای کار ضروری فقط پاشو، شیافم خیلی خوبه نقش سیمانو داره و بچه رو سره جاش محکم میکنه، اصلا پله بالا پایین نکن، چیز سنگین پیاده روی، یبوست، تا میتونی بخواب، چیزای قاعده اورم نخور مثل اب هویج زرشک زعفرون عسل

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
منم هفته ۵ داشتم فهمیدم لکه بینیه، هفته ۹ بخاطر یبوست بازم زیاد شد لکه بینیم شیاف داد یه ماه استراحت ...

یعنی خوب میشم من خیلی نگرانم 

از صورتی کمرنگ بود تا سیاه.بله پسرم الان هشت سالشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

سلام 

عزیزم من از هفته ۵ لکه بینیم شروع شد ولی در حد چند قطره کم رنگ چند روز قطع میشد دوباره 

تا این که هفته پیش دوبار خونریزی کردم البته با مقدار کم کم کم شد لکه سیاه

اوایل هماتوم داشتم ولی زود جذب شد الانم دلیل خونریزی رو نمیدونم نه جفته نه هماتوم و ‌..

قبلا موقع لکه بینی شیاف استفاده میکردم الان دکتر چند وقته گفته کلا هر روز استفاده کن 

خداروشکر فعلا مشکلی نیست دکتر منم میگم طبیعیه ک مشکلی نیست

فقط استراحت زیاد 

خم و راست نشو سجده نرو توالت فرنگی استفاده کن بخواب پاهاتو بالاتر از بدنت قرار بده 

استراحت کنی خوب میشه ولی تکون خوردن باعث زیاد شدنش میشع

سلام  عزیزم من از هفته ۵ لکه بینیم شروع شد ولی در حد چند قطره کم رنگ چند روز قطع میشد دوباره&n ...

من‌دست تنهام نمیتونم خیلی بشینم ولی کارم نمیکنم خیلی حالا من این هفته سنو دارم دعاکنید برام

من‌دست تنهام نمیتونم خیلی بشینم ولی کارم نمیکنم خیلی حالا من این هفته سنو دارم دعاکنید برام

کم تر کارهای خونه انجام بده غیر ضروری هارو اصلا انجام نده از شوهرت کمک بگیر 

زیاد هم حموم نرو و سرپا واینستا