2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خونه برا چی میخوای دانشجو، فرار از خونه توضیح بده

هیچکدوم نوشتم موقت

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خب موقت برا چی، باید بدونم با نه چرامیخوای هم خونم بشی بعدش هر کجا باشه هم برات فرق نمیکنه

درخواستموقبول کن

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۱۰۰۵-۱۴۰۶۲۳_samsung_notes_a2a0.jpg https://s6.uupload. ...

درخصوص بخش اول با مدارکی که گفته شده متهم به دادگاه احضار میشه جهت صدور رای و درمورد بخش دوم چون ادله کافی نبوده منع تعقیب داده یعنی اتهامات انتسابی بهشون ثابت نشده و مجازاتی متوجهش نیست....سعی کردم ساده توضیح بدم که متوجه بشید،متوجه شدید؟

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
درخصوص بخش اول با مدارکی که گفته شده متهم به دادگاه احضار میشه جهت صدور رای و درمورد بخش دوم چون ادل ...

بله عزیزم فهمیدم الان یعتی کاری به متهم ندارن؟متهم نباید بره دادگاه ؟اون ته نوشته حق اعتراض ندارند 

متهم حق اعتراضونداره یا اونا حق اعتراض نسبت به چی 

الان متهم ممکنه بگن باید بره زندان یاجریمه بگن بایدبده؟

درخصوص بخش اول با مدارکی که گفته شده متهم به دادگاه احضار میشه جهت صدور رای و درمورد بخش دوم چون ادل ...

بدروغ میگن که باماشین زده به مامور ولی اینکارو نکرده نخورده بهش

ولی خب خواسته از مامور فرارکنه اما برگشته فرارنکرده

بله عزیزم فهمیدم الان یعتی کاری به متهم ندارن؟متهم نباید بره دادگاه ؟اون ته نوشته حق اعتراض ندارند&n ...

حق اعتراض درصورت تایید دادستان،به قرار جلب،،،،،رای صادره هرچی باشه قابل اعتراض هست نگران نباشید شماهم اگر نگران اید خصوصی توضیح بدید ماجرارو تا راهنمایی کنم

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚