2777
2789
عنوان

مهريه

3770 بازدید | 25 پست

بچه ها كسى مهريه اجرا گذاشته من چند تا سوال دارم راجبش

١- چقد زمان ميبره اجرا گذاشتنش

٢-وقتى ميذاريم اجرا بلافاصله مرد متوجه ميشه يا نه طول ميكشه به گوشش برسه

٣-همون روزى كه اقدام ميكنيم واسه اجرا گذاشتن مهر اگه شوهر چيزى كه بنامش هست رو بزنه نام كس ديگه فرار از مهريه محسوب ميشه يا نه بعد اينكه ابلاغيه بره ديگه نميتونه چيزى رو به نام كسى بزنه؟(سوال سومم خيلى مهمه اگه ميدونيد بگين لطفا) 

منظورم اينه فكر كنيد من فردا ميرم دادگاه كه مهرمو بذارم اجرا يكى دوماه طول ميكشه كارش 

تو اين يكى دوماه كه هنوز كارم انجام نشده شوهرم خونه شو ميزنه به نام مامانش

اين ميشه يا نه؟من زودتر اقدام كردم ولى خب طول كشيده تو اين زمان تا حسابرسى انجام بشه اون ميتونه كارى كنه يا نه

۱.نمیدونم

۲.نمیدونم

۳.باید خودت اموال شوهر رو به دادگاه معرفی کنی که بگیرن و خونه هم استثنائات دینه یعنی خونه رو بهت نمیدن اگر یه خونه باشه.این مدت میتونه به نام کس دیگه بزنه ولی شما هم میتونی از خودش و اون کس دیگه شکایت کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم راستی ماشین هم اگر باهاش اسنپ یا تاکسی کار کنه جزو استثنائات محسوب میشه

شما از کجا میدونی؟

اگه شوهر زبون باز باشه چی 

زن می‌تونه حقشو بگیره 

مرد 

خونه زمین و ماشین و شغل آزاد داره 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

اگه فقط یه خونه معمولی و یه ماشین معمولی داره که باهاش کار هم میکنه ( میتونه الکی بگه بعد کارم مسافر میزنم کمک خرج باشه) اینا مستثنیات دین هست

یعنی از حالت دین خارج میشه و نمیشه بعنوان مهریه مصادره کرد

برای همین مهریه رو قسط بندی میکنن با توجه به درآمدش

اما اگه ماشین گرانقیمت خارجی داشته باشه یا ملک و زمین دیگه ای میشه مصادره اش کرد 

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
شما از کجا میدونی؟ اگه شوهر زبون باز باشه چی  زن می‌تونه حقشو بگیره  مرد  خونه زم ...

چون من یک زنم و در ایران زندگی میکنم باید بدونم.مثل سربازی که باید جنگیدن رو بلد باشه.پس دنبالش رفتم قانون رو مطالعه کردم پرونده دادگاه خوندم یاد گرفتم 

سوالتان واضح نبود.زبون باز بودن مرد اصلا اهمیتی نداره قانون و شرایط مهمه 

چند تا خونه و زمین و ماشین داره مرد

درامدش چقدره و ایا زن مدرکی داره که ثابت کنه درامد مرد چقدر هست در این شغل آزاد 

خواهش میکنم راستی ماشین هم اگر باهاش اسنپ یا تاکسی کار کنه جزو استثنائات محسوب میشه

ببين من اينارو واسه برادرم ميپرسم

راستش يك ساله ازدواج كردن دختره ميخواد دار و ندارشو بالا بكشه همون اول سه دونگ خونه به نامش كرديم ١١٠ تا هم سكه

كلا خونه رو جارو كرده بوده هر چى طلا و چيزاى قيمتى بوده

حالا ما نميدونيم مهريه گذاشته اجرا يا نه ولى گفته سكه هامو ميخوام

داداش منم يه مغازه كه چه عرض كنم مغازه نيست انباره 

فقط اون به نامش بود بعد رفتن زنش اونو به نام داداشم زده قولنامه اى،ولى گفتن ٦ ماه طول ميكشه كه به نام بشه

حالا نميدونيم اگه اجرا گذاشته باشه قبل اينكه اينا به نام زدن چى ميشه واقعا چون سه دونگ خونه هم ارزش با انبار بود به نامشه ديگه طلاها و همه چيزاى قيمتى رو هم برده البته ميدونيم طلا واسه زنه ولى اينا ديگه شارلاتان بازيه هنوز يه سال نيست زير يه سقفن 

چون من یک زنم و در ایران زندگی میکنم باید بدونم.مثل سربازی که باید جنگیدن رو بلد باشه.پس دنبالش رفتم ...

نه مدرکی ندارم 

فقط خونه یدونه قولنامه ای

ماشین یدونه که سنده

و زمین هم قولنامه ای داره 

همین 

میتونم حقمو ازش بگیرم؟؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
ببين من اينارو واسه برادرم ميپرسم راستش يك ساله ازدواج كردن دختره ميخواد دار و ندارشو بالا بكشه همو ...

عزیزم اصلا این کار رو نکنید هم اون انبار رو قانون برمیگردونه هم برادرهاتون به جرم فرار از دین محکوم میشن که هم زندان داره هم جزای نقدی.و کم هم نیست. حتی ممکنه نصف مبلغ مهریه بافی مونده جزای نقدی بدن

از روش های دیگری هم میتونن برن که اون انبار رو نگیره

ولی این کارو اصصصصلا نکنید تبعات بدی دارع

نه مدرکی ندارم  فقط خونه یدونه قولنامه ای ماشین یدونه که سنده و زمین هم قولنامه ای داره  ...

اره فقط سریعا باید درخواست بدی و همزمان اموالش رو توقیف کنی

خونه رو نمیدن ولی زمین رو میتونی بگیری و ماشین اگر باهاش کار نکنه‌میتونی

احتمالا حقوقش زو دروغ میگه و برات سالی یک سکه قسط میبرن بقیه رو

اینم بگم برای اجرا گذاشتن مهریه باید ۳/۵ درصد مقدار سکه ها پول بدی به دادگاه که میتونی اعسار بزنی تا ندی 

اگر بهت گفتن فلان قدر باید پول بدی نترس میشه اعسار زد

ببین خونه که استثنا هست انبار هم اگر مال شغلشه پس مصادره نمیشه  ولی شما با این کارتون دارید فر ...

مرسى عزيزم 

حالا از وكيل هم ميپرسم ولى ممنون كه جواب دادى

خدا همه رو كمك كنه 🙏

مرسى عزيزم  حالا از وكيل هم ميپرسم ولى ممنون كه جواب دادى خدا همه رو كمك كنه 🙏

مرسی عزیز جان

میتونم بپرسم دلیل اجرا گذاشتن مهریه چی بود؟ 

شاید بتونم کمکی کنم که خودتون باهم به یه توافق برسید یا حتی آشتی