2777
2789
عنوان

مهريه

| مشاهده متن کامل بحث + 3770 بازدید | 25 پست
اره فقط سریعا باید درخواست بدی و همزمان اموالش رو توقیف کنی خونه رو نمیدن ولی زمین رو میتونی بگیری ...

اعسار یعنی چی 

پول زمین رو نصفش خودم خریدم 

نصف دیگه رو منظورم اینه میتونم ازش بگیرم 

....

اگه پول سکه بهم نده چی؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
مرسی عزیز جان میتونم بپرسم دلیل اجرا گذاشتن مهریه چی بود؟  شاید بتونم کمکی کنم که خودتون باهم ...

اگه وقتشو دارید 

جواب این سوالمم بگید 

من نمی‌خوام طلاق بگیرم 

فقط می‌خوام مهریمو کامل ازش بگیرم 

چون همیشه از مسولیت فرار می‌کنه 

و همش ازم میخواد خرج و مخارج رو بابام بهم بده 

مثلا الان که باردارم دو ماهه منو گذاشته خونه بابام به بهانه های کوچیک دعوا می‌کنه پول خرج و مخارج بارداری هم میگه بابام بده 

منم دیگه این تصمیم گرفتم 

هیچکی هم جدا خدا پشتم نیس 

هیچ راهی نداره سهم خونه هم ازش بگیرم 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه وقتشو دارید  جواب این سوالمم بگید  من نمی‌خوام طلاق بگیرم  فقط می‌خوام مهریمو ...

نباید میرفتی

حتی شکایت میکردی از خونه بیرونت کرده

جون خیلی مرد ها حق بازن .زن رو میزارن خونه پدرشون بعد شکایت میکنن میگن زنمون گذاشته رفته تمکین نمیکنه حکم نشوز میگیرن.نشوز بگیره هم اجازع ازدواج مجدد بهش میدن هم نفقه برش واجب نمیشه 

میتونی دادخواست نفقه هم بدی 

ولی درکل همچین آدمی زندگی کردن نداره الکی ازش بجه نیاز 

نصفش به نامت هست یا فقط پول دادی ولی به نامت نیست؟به نامت نباشه شوهرت نمیگه این نصفشو زنم داده

تو قولنامه نوشته به اسمم 

میتونم نصف دیگشو ازش بگیرم 

نباید میرفتی حتی شکایت میکردی از خونه بیرونت کرده جون خیلی مرد ها حق بازن .زن رو میزارن خونه پدرشو ...

شهرم دوره با اصرار منو آورد خونه بابام 

تو خونه اذیتم می‌کنه تا کلافه بشم ازش 

هیچ اصراری نکردم 

گولم زد قرار بود دو هفته بعد بیاد دنبالم 

ولی بهانه درآورد 

اینا مدرک نیس جلو دادگاه 

با حرف نمیشه 

آخه من چجوری ثابت کنم 

که اون منو آورد خونمون 

شهرم دوره با اصرار منو آورد خونه بابام  تو خونه اذیتم می‌کنه تا کلافه بشم ازش  هیچ اصرار ...

خب بلند شو برو خونتون اگر راهت نداد زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه

زمین رو میتونی بگیری اگر تا حالا به نام کسی نکرده بلشع.فقط سریع تر باید بری شکایت کنی و ممنوع المعامله کنی

خب بلند شو برو خونتون اگر راهت نداد زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه زمین رو میتونی بگیری اگر تا حالا ...

باشه ممنونم از راهنماییت ،💐💐💐💐💐💐