2777
2789
عنوان

داروی کرونا

4045 بازدید | 103 پست

خانوما راسته که میگن تو کرمانشاه پرفسور علی مصطفایی داروی گیاهی کرونا را درست کرده و جواب صددرصد گرفتن ازش و الان منتظر تایید هستن؟شما خبر دارین؟

خدایا یاورم باش☝☝☝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو اخبارای گوگل خوندم ولی نه همشو دیگ خسته شدم والا اولا ک میگفتن تا خرداد بعد شد مرداد بعد شد تا آذر بعدم ک میگن تا سال ها هست😔😔😔😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
ان شاالله دیگه واقعا خسته شدم خداااااا جان

الان من ک دیدم خوشحال شدم خدا کنه راس باشه میگن گیاهی هم هست بخدا من 9-10ماهه خونه قرنطینم 

خدایا یاورم باش☝☝☝
ببخشی اسی بچه ها من باردارم پرونده پزشکیمو شوهرم به خاطر بیمه برده شرکت الان بخوام واکسن آنفولان ...

اصلا الان نزن اصلا هااا

زمان زدن واکسن انفولانزا شهریوره نهایت تا اولای مهر

ولی الان بزنی بدنتو خیلی ضعیف میکنه و شدیدا ایمنیت در برابر حتی کرونا هم میاد پایین.

حتی ددو هفته پیش یکی از همکارای بابام بلافاصله بعد تزریق دور از جون شما زد و یک هفته بعد در اثر کرونا تموم کرد😔