2777
2789

خانوما من بعد از ۵ماه که از سقطم گذشته،این ماه اقدام داشتم،چهارشنبه هفته اینده موعدمه یعنی ۱۰روز دیگه،الان دو روزه خیلی خفیف زیر دلم و سمت تخمدانام درد خفیف میگیره یکی دو ساعت و تموم میشه،ایا میشه نشانه ی بارداری باشه،یا دارم پریود میشم؟؟؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دقیقا شرایطم مثل شماست به علائم دل نبند .‌ان شاالله ک بارداری من ۲۴موعدمه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
عزیزم دقیقا شرایطم مثل شماست به علائم دل نبند .‌ان شاالله ک بارداری من ۲۴موعدمه

نه عزیزم دل نبستم،میخوام ببینم این علایم اگه فقط مختصه پریوده،دلم رو خوش نکنم🥺اخه بعضی از علایم مشترک هستن بین بارداری و عادت ماهانه

فکرنکنم علائم پریود ۱۰ روز جلوتر نشون بده واسه من که دو سه روز قبلش زیر شکمم کمی درد میگیره درحد چند ...

خدا از دهنت بشنوه،خیلی روزای تلخی دارم ،واسم دعا کن عزیزم

منم مثل شمام 5 ماه قبل سقط داشتم واین ماه اولین اقدامم هست والن روز 19 پریم تقریبا ده روز مونده  منم تخمدانام درد میکنن بعضی وقتا شکم درد کمی حالت تهوع خیلی دوست دارم اینماه باردار باشم دعا کنیبن واسم منم واستون دعا میکنم☺

نه عزیزم دل نبستم،میخوام ببینم این علایم اگه فقط مختصه پریوده،دلم رو خوش نکنم🥺اخه بعضی از علایم مشت ...

خودمو میزنم ب بیخیالی ولی بازم میاد تو ذهنمو روزا رو میشمرم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
منم مثل شمام 5 ماه قبل سقط داشتم واین ماه اولین اقدامم هست والن روز 19 پریم تقریبا ده روز مونده &nbs ...

اخی عزیزم،انشاءالله ما و همه ی منتظرا سال دیگه بچه هامون سلامت توی بغلمون هستن