2777
2789
عنوان

نظرسنجی🧐 به نظرتون باردارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 201 پست

سلام ان شاءالله كه بارداريددقيقاً  همين علائمو منم سر پسرم داشتم هر چند ساعت مى رفتم چك مى كردم مى ديدم پرى نشدم خيالم راحت مى شد

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از بس تکرر دارم همش دستشویی رفتم فکر نکنم چیزی نشون بده

صددرصد نشون میده دختر من دلم روشنه بهت میگم برو بذار یه چی میدونم میگم بارداری تو

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
سلام ان شاءالله كه بارداريذ دقيقا همين علائمو منم سر پسرم داشتم هر چند ساعت مى رفتم چك مى كردم مى دي ...

من زیره دلم کمرم درد میکنه گاهی تخمدانام تیر میکشه باردارم بنظرت طبیعیه ؟ توام اوایل بارداریت اینطور بودی ؟ پنج هفتمه

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
۳ تا دارم ولی باورتون میشه از گذاشتنش میترسم

میدونم حستو. من 4سال منتظربودم با4تا تجربه ی تلخ. اما خدابزرگه. بزار الانم خبرشو بده. الهی مثبت باشه. فقط ادرار زیاد نریز کمم نریز. استرس نداشته باش. توکلت بخدا. 

1403/5/22مردم
بچه ها اشک‌ تو چشمام جمع شد یعنی میشه؟!!

چرا که نه برو بزار دیگه 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی