شلوارکردی مدیر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 1294 عنوان طلا | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 17 پست سلامبچه ها به نظرتون طلاهامو بفروشم واسه ی کاری پول لازمیمتو این چند روز خیلی اومد پایین نمیدونم بفروشم یا نه مجبورمبه نظرتون خوب وقتیه ؟؟؟یا نه 1399/08/18 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلوارکردی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 1294 اها ... وام نمیتونی بگیری وام نمیخوام چون باید بیشترشو پس بدی اینم دو دل شدمبفروشم الانبه نظرت ممکنه گرون بشه یک هفته دیگه؟
nazzgool عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 374 وام نمیخوام چون باید بیشترشو پس بدی اینم دو دل شدم بفروشم الان به نظرت ممکنه گرون بشه یک هف ... هیچی معلوم نیست من ۵ سنبه رفتم دست بند بگیرم ۲۵ ت بود اشناس طلا فروشه گفت نگیر امروز صبح گفت ۱۹ تومن شده همون بیا ببر فردا معلوم نیست چی بشه بعدم عشقم رو گرامایی که ما میگیریم میفروشیم که سود و ضرر نداره ۱ ت نهایت میخوای سود و ضرر کنی فکر این چیزارو نکن بفروش بهترشو میکیری اشالله
aatenaa عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 4166 چیکار کنم من ببین میخوام۳ تیکه که میشه تقریبا ۳۰ میلیون رو بفروشم نمیدونم بین دو راهیم ... اگه با این پول کار دیگه ای میکنی که چه اشکال داره خواهر منم حدود صد تومن فروخت تو قیمت ۱۰۲۰،۰۰۰ مغازه خریدنـ هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است