2777
2789
عنوان

خانومایی ک عمل بینی داشتن

2574 بازدید | 5 پست

سلام خانوما

کسی از شما یا اشناهاتون پیش دکتر پویان دربانی توی تهران میرداماد یا پیش دکتر کامران ابدار توی ارومیه عمل داشتن ؟؟ نتیجه چی بوده ؟

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

ابدار تو اورمیه نشنیدم اصلا.تو اورمیه عباس زاده و زاهد و ثمره ای معروفن.کاش منم نترسم و برم عمل کنم خیلی دوس دارم ولی میترسم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

ابدار تو اورمیه نشنیدم اصلا.تو اورمیه عباس زاده و زاهد و ثمره ای معروفن.کاش منم نترسم و برم عمل کنم ...

پیجش dr.kamran_abdar

خوشم اومد از کاراش

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیجش dr.kamran_abdar خوشم اومد از کاراش

سلام 

ببخشيد خانوم شما اطلاعات بيشتري گرفتين از دكتر آبدار؟؟ 

يا عمل كردين پيششون؟ 

منم دنبال دكترم

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐