rottti مدیر استارتر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 592 عنوان خانومایی ک عمل بینی داشتن 2574 بازدید | 5 پست سلام خانوماکسی از شما یا اشناهاتون پیش دکتر پویان دربانی توی تهران میرداماد یا پیش دکتر کامران ابدار توی ارومیه عمل داشتن ؟؟ نتیجه چی بوده ؟ تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر 1399/08/18 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33058 ابدار تو اورمیه نشنیدم اصلا.تو اورمیه عباس زاده و زاهد و ثمره ای معروفن.کاش منم نترسم و برم عمل کنم خیلی دوس دارم ولی میترسم ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
rottti مدیر استارتر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 592 ابدار تو اورمیه نشنیدم اصلا.تو اورمیه عباس زاده و زاهد و ثمره ای معروفن.کاش منم نترسم و برم عمل کنم ... پیجش dr.kamran_abdarخوشم اومد از کاراش تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
mitraaaaa97 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 429 پیجش dr.kamran_abdar خوشم اومد از کاراش سلام ببخشيد خانوم شما اطلاعات بيشتري گرفتين از دكتر آبدار؟؟ يا عمل كردين پيششون؟ منم دنبال دكترم امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷♀️. بعضي وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐
momyrasta عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 2 سلام.برا منم جدیدا دکتر ابدار و بنایی رو معرفی کردن.خودم اناخابم دکتر ایلخانی بود ک منصرفم کردن.دکتر زاهدی رو هم پیشنهاد دادن.خیلی سردرگم شدم
asaljoon1820 عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 1443 ببخشیدشماپیش آبدار عمل کردین راضی هستین یانن خدایا شاکرم تورابرای نعمت هایی که برایم بخشیده ای الحمدالله الرب العالمین