2777
2789

من بچم هفت ماهشه.جلوی لثه اش ورم کرده نق نقو شده سرش رو هی میکوبه به شکمم،اشتهاش یذره کم شده،همه چی رو میذاره دهنش،اصلاا پستونک نمیخورد الان پستونک رو برمیداره میزنه به لثه اش محکم میکشه.

بنظرتون اینا علائم دندون دراوردنه؟

چیکار کنم دندونش زود دربیاد؟

شمام تجربه تون رو بگید چقد طول کشید دندون فسقلی تون دربیاد؟؟؟علائمش چی بود؟

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

اره دندونه

هیچی

خودش درمیاد

یه سری قطره ها هست که میشه بدی اروم شه

اگه خیلی بیتابه استامیفون هم میتونی بدی

دندونی هم بخر بده دستش

کلا تا مدتی همینه، این دو تا در بیاد پشتش بقیه هم درمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهدعلائم دندونه . پستونک میوه خوری داره؟

مکملاشک بده همه رو مخصوصا آ د

د برای رشد دندون و استخوان خوبه . 

روعن بادام شیرین مطمئننننن یذره نوک انگشتتو چرب کن بماا روش ماساژ بده

مبارکه بسلامتی داره دندون در میاره 

استخون رون یا پای مرغ بپزید خوب بدید دستش کنارش باشید پای مرغ بهتره 

البته پیش ما  یه ذره روده چرب گوسفند برعکس میکنن کباب میکنن میدن دست بچه برا راحت دندون دراوردن 

لثه گیر هم اگ خواستی بدی دستش بزار ی کم خنک بشه بده بهش

موز بزار یخ بزنه به بهش .بزار باهاش بازی کنه. شب یکم دیدم هیدارمین بزن رو لثش بخوابه

ممنون عزیرم نمیذاره به لثه اش دست بزنم که😕

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
اره دندونه هیچی خودش درمیاد یه سری قطره ها هست که میشه بدی اروم شه اگه خیلی بیتابه استامیفون هم ...

الان یه ماه و نیمه درگیرم😭