2777
2789
عنوان

پوست...ماسک با سس گوجه فرنگی

728 بازدید | 17 پست

آقابیااااان یه ماسک باحال آوردم.سفید کننده و باحال 

سس گوچه کچاپ و بمالین بعد یه رب بشورین.فقط فلفلی نباشه که دهنتون سرویسه 😄😄😄

وا

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

پارع نشیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سس از گوجه درست شده.  گوجه ام عالی برای  پوست.نمدونی بدون!

سس کلی مواد نگهدارنده داره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اسگل؟؟اسکول؟؟؟مسئله این  است🤔🤔🤔

اسکول فینگلیش مدرسه اس

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اسکول فینگلیش مدرسه اس

الان پیامتو دیدم جواب میدم تا اینا رو جای دیگه ای نگی که آبروت بره!!!! چند کلاس سواد داری؟؟؟اسکول یه پرنده است که چون لونه اش رو گم میکنه به این اسم صداش میزنن و اسگل معنی نمیده اونی هم که تو میگی فینگلیش یعنی ترکیب زنان فلاندی و انگلیسی با هم که schoolبه انگلیسی هستش و یعنی مدرسه اون چیزی که تو میخواستی بگی اسکول بود .

الان پیامتو دیدم جواب میدم تا اینا رو جای دیگه ای نگی که آبروت بره!!!! چند کلاس سواد داری؟؟؟اسکول یه ...

دوست هزیزم یاد بگیر قبل بی احترامی  به کسی تحقیق کنی حرفت درسته یا نه

من مثل شما بی شخصیت نیستن بهت بی احترامی کنم،چون درک میکنم شما از سطح اجتماعی پایینت اینجوری حرف زدی که من مقصرش نیستم خودت میدونی که برای خودت تلاش نمیکنی،و خانوادت که زحمتی برات نکشیدن

ی سر به این صفحه بزن متوجه بشی،https://www.beytoote.com/fun/visual/bird-oskol.html?m=1