2777
2789
عنوان

با شوهر بهونه گیر چه کنم ؟

139 بازدید | 12 پست

خسته شدم و اعصابم نمیکشه ،من نمیگم سرآشپزم ولی خیلی از غذاها ایراد میگیره ،خیلی ..ظهر ماکارونی داشتیم یه بشقاب بزرگ پر خورد ،امشب از قبل بهش گفتم چون سرما خوردیم دوتامون ،تخم مرغ و سیب زمینی اب پز ...اومد دید گفت من نمیخورم ...نیمرو میخوام ...منم گفتم اینا رو پس واسه کی آبپز کردم ؟؟؟گفت به من چه ؟؟؟میخوام دیگه غذا درس نکنم ،بره رستوران هر کوفتی میخوره بخوره ،وضع مالیمون خوب نیست و من دارم خساست می کنم ،ولی همین دیروز برنج و مرغ خوردیم ،پریروز قورمه سبزی و کوکو داشتیم 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

اعصابم خورده ،میگم برم سر کار ،از وقتی خونه نشین شدم بیشتر بهونه میگیره 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا همشون شکم پرستن🤡

من خسته شدم والا ،هر چی به شوخی میگیرم بیشتر ایراد می گیره نمیشه که همه ش برنج و خورش خورد 🥺🥺🥺

نمیخواد خساست به خرج بدی وقتی ایراد میگیره هر روز غذای خوب بپز .اون متوجه نمیشه که تو داری قناعت میک ...

نیمرو که کاری نداره آخه

من خسته شدم والا ،هر چی به شوخی میگیرم بیشتر ایراد می گیره نمیشه که همه ش برنج و خورش خورد 🥺🥺🥺

منم یه داداش داشتم همینجوری بود مامانمو بیچاره کرده بود الان زن گرفته خداروشکر رفته مامانم همیشه استرس غذا داشت😐

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
منم یه داداش داشتم همینجوری بود مامانمو بیچاره کرده بود الان زن گرفته خداروشکر رفته مامانم همیشه است ...

هر سری میریم خونه باباش هر غذایی میپزن میخوره ،هر غذایی ،اصلا از مادر و خواهراش ایراد نمیگیره 

شوهر منم برنج و خورشت نباشه شیشه های خونه رو میریزه رو سرم .نمیدونم والا چی بگم خیلی از مردا اینجوری ...

😔😔

هر سری میریم خونه باباش هر غذایی میپزن میخوره ،هر غذایی ،اصلا از مادر و خواهراش ایراد نمیگیره

خب بهش بگو همین که هست میخوای بخور میخوای نخور  البته اگه دعوا نمیکنه 😥

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟