2777
2789

سلام خانوما من باردارم قرار زایمان کنم حالا هر کی یه چی میگه ب احتمال زیاد زایمانم طبیعی باشم شما چیکار کردین بخیه هاتون باز نشد، یا گوشت اضافی نیاورد، زود تر خوب شدید واس بخیه هاتون چی زدین چیا خوردین زود تر خوب شدین چقد خوابیدن چجوری مواظب خودتون بودید ک بدا بودنتون درد نکرد و براتون اذیت نشد.

در کل راهنمای مراقبت بد زایمان میخوام خیلی نگرانم راستش شاید بنظر خیلیا تون مسخره بیاد اما من نگرانم 

دکترم خوب بود 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ بسلامتی فارق بشی من سزارین بودم دوتاشم درد نداشتم هردوتاش کارامو خودم کردم کلا سرپا بودم بلند شدن و نشستنم راحت بودم 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
من هر وقت بخیه هام خیس میشد سریع سشوار میکشیدم و البته رو بخیه هام عسل میزدم که عفونت نکنه

آخه میگن عسل باعث میشه زود تر بخیه ها جوش بخورن و نا پخته بمونه چجور بگم گوشت اضافی میاره

فقط و فقط خاهر بعد زایمانت الکی جوش نزن غصه نخور وگرنه افسردگی بعد زایمان میگیری بدبخت میشی و تا یکماه و خرده ای اگه شد رابطه نداشته باش که بخیه هات باز نشه من دکترم گفت تا ۲۰روز رابطه نداشته باش اما شوهرم به حرف نکرد و الان بخیه هام قشنگ باز شده و دیگه خودت میدونی خیلی مزخرف ! 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
خدارو شکر.  کاش منم بتونم تو دو هفته سر پا شم

انشالله میشید

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
منم دکترم خوبه اما هیچ کس مثل خودش نمیتونه برا بدنش دکتر خوبی باش راهنمایی کلی خواستم

اگه طبیعی بود روزی یکبار تو اب بتادین بشین بعد با سشوارخشک کن دگه سزارین شدی هرروز حمام کن بخیه هاتو با شامپوبچه بشور سشوار کن حواست باشه شکمت نیفته  رو بخیه هات عفونت کنه باز شکمت پاره میکنن

مرسی از توصیه هات ولی اون حرص جوش رو مطمعن نیستم 😔

ببین فکر خودت باش براچی الکی حرص بخوری من الان پشیمونم خدا نگذره از مادرشوهرم اون کاری کرد غصه بخورم و افسردگی بگیرم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
ببین فکر خودت باش براچی الکی حرص بخوری من الان پشیمونم خدا نگذره از مادرشوهرم اون کاری کرد غصه بخورم ...

دقیقا منم همینه مشکلم مادر شوهرم. خونمون ی حیاطع اول برم خونه مادر بهشون بر میخوره بمونم بیاد بالا هم یخچالم بد بخت میشه همه میندازن خودشونو خونه ما هم خونم ب گند کشیده میشه از دست کثیف کاری‌اش اینا بکنار حالا با پول و شستن حل میشه یه خواهر شوهر دارم 11 سالشه میدونم قرار بلا سرم بیاره سر بچه سر اینکه براش چیا خریدیم سر اینکه بدین‌ دست من بشدت هم جیغ جیغ هست جاریم زایمان کرده بود انقد سر صدا داشت بیچاره سر درد میگرف هرروز علاوه بر اون مادر شوهرم دست پا نداره نمیتونه بهم برسه خودشم میگه خوب میرسم خوب میرسم بدشم ی کار میکنه بر مرده ای پام ای کمرم ای سرم ای ببخشید شرمنده ای کونم رسما اعصابمو خراب میکنه یا میگه بی خواب شدم یا میگه خسته شدم  از الان بفکر اون روزام

دقیقا منم همینه مشکلم مادر شوهرم. خونمون ی حیاطع اول برم خونه مادر بهشون بر میخوره بمونم بیاد بالا ه ...

ببین گلم منم دقیقا مثل توام من پایین اونا بالا میخواستم برای بعد زایمانم خونه خودم باشم ولی با خودم فکر کردم اینا دیوونم میکنن از بس میرم و میان و دخالت و چیکار بکنین و چیکار نکنین مادرشم که همش میومد پایین به هوای بچه همشم سروصداست اما مامانم گفت بیا خونه خودم رفتم اونجا مامانم جمعم کرد همونطورم مادرشوهرم هررروز میومد اونجا گاه و بیگاه که بچه رو شیرخشک بده شیر نداری قنداقش کنین سرما نخوره دیوونمون کردن اما ازونجا بهتر بود روز آخرم کن سر اینکه چرا خاستی سرتو بچسبونی و حموم بری به ما نگفتی دعوا به پا کرد قهر کرد که بیا و ببین اینقد گریه کردم زاچ ۷ روزه نمیگذرم ازش