2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی نیومدی برامون تعریف کنی که راضی هستی از عمل بینی پیش دکتر خدیوی یا نه

سلام ممنون خیلی طبیعی شده البته هنوز خیلی ورم داره و به گفته خودشون تا دو ماه حدودا طول میکشه ورم بخوابه و جا بیفته در واقع از نظر ظاهری بینی خودم هست تغریبا فقط ایراداتش اصلاح شده الان چند روز دیگه یکماه میشه اما هنوز راحت نمیتونم از بینی راحت نفس بکشم حالا ورمش بخوابه ببینم تنفسم چطور میشه

سلام ممنون خیلی طبیعی شده البته هنوز خیلی ورم داره و به گفته خودشون تا دو ماه حدودا طول میکشه ورم بخ ...

سلام گلم همون که میخواستی شده خب خداروشکر 

بخاطر ورم هم که تنفست خوب نیس ان شاءالله ورم بخوابه خوب میشی عزیزم . بازم مبارکت باشه

سلام گلم همون که میخواستی شده خب خداروشکر  بخاطر ورم هم که تنفست خوب نیس ان شاءالله ورم بخوابه ...

ممنونم عزیزم اره از نظر ظاهری راضیم انشاالله تنفس هم اوکی بشه دیگه خوبه

سلام عزیزم عمل کردی بیا بهمون بگو راضی بودی یا نه  منم خیلی دوس دارم پیش خدیوی عمل کنم اما میخ ...

عزیزم من خواهرشوهرم عمل کرد اصلا خوب نیس تو‌پیجشم گفتم بهش قشنگ بینیش جای چشم راستش غضروف داره اون طرف نه