2777
2789
عنوان

كيا بعد از سقط زود باردار شدن

326 بازدید | 14 پست

بيايد يكم بهم اميدواري بديد، چقدر بعد از سقطتتون پريود شديد؟ زود باردار شديد يا طول كشيد؟ اونايي كه زياد صبر نكردن بچشون سالم بدنيا اومد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو نه هفته سقط کردم دکتر گفت بعد دوماه میتونی اقدام کنی مشکلی نیست ،بعد دوماه همون بار اول باردار ...

واقعا 😃 چندوقت بعد از سقط پريود شدي؟ من دلم ميخواد بعد از اولين پريود اقدام كنم

چي شده بودي؟ غصه نخور عزيزم بازم تلاش كن ايشالا اندفعه موفق ميشي

کلا ناامید شدم شوهرمم قبول نمیکنه باسه من ناز میکنه سری اول خارج از رحم بود تو لوله بود دوماه بود متوجه شدم و رفتم بیمارستان سری دوم هم هر دفعه بتام افت میکرد و بالا نمی رفت 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
کلا ناامید شدم شوهرمم قبول نمیکنه باسه من ناز میکنه سری اول خارج از رحم بود تو لوله بود دوماه بود مت ...

من خيلي تحقيق كردم تو اينمدت، آزمايش انعقاد خون بده، شوهرتم آزمايش اسپرم بده، ١-٢ ماه فقط شروع كنيد گرمي خوردن، صبا ناشتا عسل و سياهدونه بخوريد، خودتم رحمت و گرم نگه دار، راه هاي گرم نگه داشتن رحم و سرچ كن انجام بده

من خيلي تحقيق كردم تو اينمدت، آزمايش انعقاد خون بده، شوهرتم آزمايش اسپرم بده، ١-٢ ماه فقط شروع كنيد ...

گرمی می خورم جوش میزنم فجیح 

شانسم بوده اولین اصلا مشکلی نداشتم ولی برای دومی صدتا مشکل هر دفعه شد شاید خدا نمیخواد 

گرمی می خورم جوش میزنم فجیح  شانسم بوده اولین اصلا مشکلی نداشتم ولی برای دومی صدتا مشکل هر دفع ...

نه عزيزم حتما ميخواد، بخدا اعتماد كن، نگران جوش زدنتم نباش، وقتي بچتو بغل بگيري ميبيني به همه سختياش ميارزيد، من وقتي سقط كردم خيلي غصه خوردم ولي حتي ي لحظه هم نااميد نشدم دوباره تلاش ميكنم هر كاري ام لازم باشه انجام ميدم

نه عزيزم حتما ميخواد، بخدا اعتماد كن، نگران جوش زدنتم نباش، وقتي بچتو بغل بگيري ميبيني به همه سختياش ...

هی روزگار من دیگه تحمل درد و سختی ندارم یسریا رو دیدم ماشاالله تحمل و صبرشون خیلی زیاده ولی من جزو اون دسته نیستم