الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا ناامید شدم شوهرمم قبول نمیکنه باسه من ناز میکنه سری اول خارج از رحم بود تو لوله بود دوماه بود متوجه شدم و رفتم بیمارستان سری دوم هم هر دفعه بتام افت میکرد و بالا نمی رفت
کلا ناامید شدم شوهرمم قبول نمیکنه باسه من ناز میکنه سری اول خارج از رحم بود تو لوله بود دوماه بود مت ...
من خيلي تحقيق كردم تو اينمدت، آزمايش انعقاد خون بده، شوهرتم آزمايش اسپرم بده، ١-٢ ماه فقط شروع كنيد گرمي خوردن، صبا ناشتا عسل و سياهدونه بخوريد، خودتم رحمت و گرم نگه دار، راه هاي گرم نگه داشتن رحم و سرچ كن انجام بده
گرمی می خورم جوش میزنم فجیح شانسم بوده اولین اصلا مشکلی نداشتم ولی برای دومی صدتا مشکل هر دفع ...
نه عزيزم حتما ميخواد، بخدا اعتماد كن، نگران جوش زدنتم نباش، وقتي بچتو بغل بگيري ميبيني به همه سختياش ميارزيد، من وقتي سقط كردم خيلي غصه خوردم ولي حتي ي لحظه هم نااميد نشدم دوباره تلاش ميكنم هر كاري ام لازم باشه انجام ميدم