بچه ها از چه حیوونی میترسید که یه اتفاق بدم افتاده باشه باهاش براتون؟من خودم یه بار تو خونه باغ بودم تنها پاهامم دراز بود یهو یه گذبه گنده بود اونجا ازین وحشیا از رو پام رد شد دویید مردم فقط😑😂
ما خیلی بچه بودیم روستا پدریم بودیم با دخترعمه هام شب بود سگ دنبالمون کرد چنان میدوییدیم😂یهو ی جوب بود پادختر همم رف توش 😂میترسیدیم برگردیم بکشیمش بیرون
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من با جوجه و خروس و اینا...یبار یه جوجه رو دنبالش کردم افتاد تو چاه دستشویی...بعد یبار هم جایی بودیم از پله اومدم پایین مستقیم لگد گرفتم رو جوجه های بیچاره
دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
از مارمولک متنفرم یه بار یه مانتو از اینا که جیب خیلی بزرگ داره پوشیده بودم از رو درخت افتاد تو جیبم تا اومد بیچاره راه فرار را پیدا کنه واز شر من خلاص شه فکر کنم همخودم هم مامولکه یه چندتا سکته ناقص زدیم
آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
هیچی بجز سوسک منو تا مرز سکته قلبی و مغزی نمیبره 😂
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
سگ😬 کلاس پنج ابتدایی بودم با دختر عموم شب از خونه دوستم میومدیم نزدیکای خونه که بودیم روبه رو داخل یه زمین حدود بیست تا سی تا سگ نمیدونم چرا انقدر زیاد حمله کردن سمتمون😵😵😱 اما خداروشکر فاصله زیاد بود ما سریع در زدیم همسایه طبقه بالایی در باز کرد سریع پریدیم تو خونه از ترس داشتم سکته میکردم😵😭😭😫