2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبل خواب همیشه میخونم  اسفندم گاهی

شایدم حس میکنی واست طلسم گرفتن

از کجا مطمئنی؟؟

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
مدام خوابای وحشتناک زندگی داره نابود میشه 😭😭😭

خب شاید قبل خواب به جیزای بدی فکر میکنی

برو دکتر عزیزم ببین چی میگه

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
ی عده برام دعا گرفتن نمیدونم کجا برم این طلسم لعنتی و باطل کنن

عین منی. منم دیگه دارم نابود میشم به هر دری زدم نتونستم سنگینیشو از زندگیم بردارم. اگه به نتیجه ای رسیدی بمنم بگو تو رو خدا.

هرچقدرم بیان بگن خرافاتی هستین و عقب مونده مهم نیس چون تا سر ادم نیاد نمیفهمی که چقدر واقعیت داره منم اعتقاد نداشتم اصلا اما این چند سال که سایه ی شومش و همه جای زندگیم میبینم اعتقاد پیدا کردم. بخدا سلامتی و مالی و رابطم با شوهرم رو تحت تاثیر قرار داده داریم نابود میشیم هیچ راهیم نداریم هرکی هرجا گفته رفتم جواب نگرفتم

نه اصلا 

https://azkarelahi.ir/batel-sehr-va-jado

رفتم دیدم گفته ک ۲۰ روز اول ماه قمری بخونید فعلا ک ۲۱ رببع الاوله

حالا کلا به نظرت میشه اعتماد کرد؟؟؟

نخونیم اوضاع بدتر شه؟😕☹