2777
2789

سلام

پسرم دو سال و ۸ ماهشه و الان یک هفته ای میشه هم حمام نمیاد و گریه میکنه و هم بی دلیل وقتی از خواب بیدارمیشه مخصوصاخواب بعدازظهر الکی میزنه زیر گریه و درازکش پازمین میکوبه و غلت میزنه و جیغ های بدی میزنه هرچی میپرسم چی شده چی میخوای اینومیخوای اونومیخوای فلان پسرگلم اصلااااا فقط گریه و جیغ بعد دعواش میکنم بدتر و بیشتر ادامه میده میندازم میرم اتاق نیم ساعتی ادامه میده بعد ساکت میشه...البته دلیل گریش مثلا اینه چرا چراغ روشنه یا تی وی روشنه...

امروزم عصر از خواب پاشدگفتیم بیا پفک بخور باز کردیم خودمونم نشستیم باهاش خوردن که یهو زد زیر گریه و همون رفتارها....

اینم بگم در طول روز اگه کارتون باشه خاموش کنیم هم همین داستان داریم

نمیدونم چرا یهو این رفتارها اونم اینقدر شدید هویدا شده و البته فقط وقتایی که کسی غیر خودم خونه هست اینجوری میکنه

الان انقدر عصبیم و کلی هم گریه کردم اصلا نمیدونم باید باهاش چه برخوردی داشته باشم همش میترسم این رفتارش موندگار بشه

بزار گریه کنه بها نده به خواسته اش

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نمیدونید آخه یهویی اینجور شد اصلا یه همچین بچه ای نبود

خب دیگه حدود سن سه سالگی اغازشه

مادرا میگن اهمیت نده فلان..ولی اون سن استقلال طلبیشه سعی کن به خواستش توجه کنی عزیزم میدونم سخته ادم میبره..ولی سعیتو بکن

بعدم دو تا خاله داره انقدددددددرررررر اینو لوس کردن و میکنن که حد نداره اصلا انگار اونا مادرش هستن هرچیم بهشون تذکر میدم فایده نداره فک میکنم اونا بیشتر باعث شدن

پسر منم يه ماه ازپسر شما كوچيكتره ،جديدن از خواب بيدار ميشه شروع ب گريه ك ماشينم كجاست يا آب ميخوره ليوانو حتمن من بايد بگيرم خودش نميزاره يه گوشه يا پام ميخوره ب اسباب بازيش الكي گريه ميكنه چرا اينكارو كردي😂البته منم خونسردم😂

وای نمیدونید آخه یهویی اینجور شد اصلا یه همچین بچه ای نبود

حتما با یه مشاور کودک مشورت کن 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
خب دیگه حدود سن سه سالگی اغازشه مادرا میگن اهمیت نده فلان..ولی اون سن استقلال طلبیشه سعی کن به خواس ...

خب چجوری توجه کنم وقتی نمیدونم برای چی گریه و جیغ داره؟؟اصلا هیچی نمیگه فقط رفتارش رو بد و بدتر میکنه...من کلا زیاد بهش نه نمیگم و این رفتارش بیشتر در برابر خواسته ای هست که ما اصلا نمیدونیم چیه همون بالا علت گریه ش رو گفتم

پسر منم يه ماه ازپسر شما كوچيكتره ،جديدن از خواب بيدار ميشه شروع ب گريه ك ماشينم كجاست يا آب ميخوره ...

وای خوشبحالت خونسردی خدا بهت بیشتر بده عزیزم...من بی حوصله هستم اما برا بچم سعی کردم صبور باشم اما اصلا بچه من وقتی ناراحته حرف نمیزنه فقط گریه و به سوالاتم جواب نمیده