2777
2789

نا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

چرا نمیذارن 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی منتظرشم احسان علیخانی خودش گفت ابان ماهه شروع مجددش

کسی میدونست منم لایک کنه

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

علیخانی یه استوری گذاشت که دولت چرا هیچ کاری نمیکته و اینا یکم تند بود ننیدونم چرا حس میکنم باهاش لج کردن🤔 

وگرته قرار بود بعد محرم برن ضبط

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
علیخانی یه استوری گذاشت که دولت چرا هیچ کاری نمیکته و اینا یکم تند بود ننیدونم چرا حس میکنم باهاش لج ...

اوه اوه

💜 I  AM  ARMY💜 🌈در انتظار تایپ مورد نظر!...👽txt❤moa

کی

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
علیخانی یه استوری گذاشت که دولت چرا هیچ کاری نمیکته و اینا یکم تند بود ننیدونم چرا حس میکنم باهاش لج ...

وای 

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
وای 

اره خلاصه البته چیزی نگفت انچنانیا ولی  دیگه اینا بهشون بر بخوره تمومه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
عزیزم با این اوضاع کرونا واقعا انتظار دارید جمع بشن برا ضبط؟

والا رشیدپور برنانه داره ضبط میکنه 😐 تماشاگرم نشسته با لباس بیمارستانی برنامشم والا چرته