یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط لطفا اگر واقعا دنبال شغلید پیام بدید ک ن وقت من گرفته شه ن شما 🙏 🌹
الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم...
چقدر مسخره اس بری بخری بعد یهو بشه۹۰۰ خداییش زور داره،چقدر ثبات اقتصادی از کشور ما میباره
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
چقدر مسخره اس بری بخری بعد یهو بشه۹۰۰ خداییش زور داره،چقدر ثبات اقتصادی از کشور ما میباره
والا منم تو اینجور تاپیکا که میزنن ارزون بشه کاش میگم بیایین دعا کنیم همه چی ثبات پیدا کنه نمیخواییم ارزون شه،همین که ثبات باشه لااقل تکلیفمون با خودمون مشخصه
خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
میشه من و راهنمایی کنی عزیزم به درآمد ش نیاز دارم ممنونم
بله عزیزم ولی اینجا نمیشه توضیح داد چون اکثرا وویسه
کار هم در تل هست
ب ایدی من در تل پیام بدید کامل توضیح میدم
ZahraKordestani
الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم...
من تلگرام ندارم😭 این کارهای تایپ هست ک خیلی وقت میگیره؟
خیر
تایپ و این چیزا نیست یک علم جدیده
برای کسی ک دنبال درامد و شغله فکرنکنم نصب تل کارسختی باشه 🙂
میتونید تیله گرام یا سانگرام نصب کنید فیل تر شکنم نمیخاد