2777
2789

پودر کیک اماده بخر 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک ساده درس کن خب. یا پودر کیک آماده بخر.  تخم مرغ و شیر و شکر و روغن و بکینگ پودر و وانیل و آرد میخواد کیک ساده

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
حال بیرون ندارم.... 

اسی من هنیشه اینجوری تو قابلمه درست میکنم عالیه!!

سه تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و نصف ق چایخوری وانیل پنج دقیقه خوب هم بزن. بعد نصف لیوان روغن.یک لیوان ماست یا شیر رو قلطی کن و کمی هم بزن بعدش  دو و نیم لیوان اردی که با یک قاشق غذاخوری یکینگ خوب مخلوط شده رو کم کم اصافه کن.

ته قابلمه نچسبت چرب کن کمی ارد بپاش و موادت بریز داخلش کف قابلمه دو سه ضربه بزن زمین و درشو دم کنی یا پارچه بزار و ببند . با شعله فوق العاده کم بزار 40دقیقه بمونه. بعد35دقیقه درش باز کن . خلال دندون یا ته جوب کبریت فرو کن داخلش اکه مواد چسبید هنوز خام هست اگخ نه پخته شده و اونطرفشو برگردون دوباره بزار بپزه..

خیلی عالیه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

دو پیمانه ارد 

دوتا شکر 

نصف لیوان روغن 

ی لیوان شیر 

دوتا قاشق چایخوری بکینگ پودر 

یه پیمانه پودر کاکائو

وانیل یه قاشق چایخوری

یه قاشق مربا خوری پودر قهوه 

ابجوش ی لیوان 

نمک یه کوچولو 

تخم مرغ بزرگ دوتا

اول ارد و پودرکاکائو الک کن بقیه مواد خشک رو بریز هم بزن باهم بعد شیر و تخمرغ روغن بریز هم بزن که خوب مخلوط بشه و در اخر یه لیوان ابجوش رو کم کم بهش اضاف کن با همزن دورتند هم همبزنش..تا روش پر حباب بشه بزار تو فر دمای۱۷۰ نیم ساعته میپزه تو قابلمه هم با شعله پخشکن نیم ساعته

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..