اسی من هنیشه اینجوری تو قابلمه درست میکنم عالیه!!
سه تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و نصف ق چایخوری وانیل پنج دقیقه خوب هم بزن. بعد نصف لیوان روغن.یک لیوان ماست یا شیر رو قلطی کن و کمی هم بزن بعدش دو و نیم لیوان اردی که با یک قاشق غذاخوری یکینگ خوب مخلوط شده رو کم کم اصافه کن.
ته قابلمه نچسبت چرب کن کمی ارد بپاش و موادت بریز داخلش کف قابلمه دو سه ضربه بزن زمین و درشو دم کنی یا پارچه بزار و ببند . با شعله فوق العاده کم بزار 40دقیقه بمونه. بعد35دقیقه درش باز کن . خلال دندون یا ته جوب کبریت فرو کن داخلش اکه مواد چسبید هنوز خام هست اگخ نه پخته شده و اونطرفشو برگردون دوباره بزار بپزه..
خیلی عالیه