2777
2789
عنوان

وقتی مادرشوهر شم...

264 بازدید | 27 پست

تا عروس و پسرم با نوه تازه متولد شدم اومدن تو خونه م، سریع نمیگم چرا اینقدر لاغر شده! 🤨چرا اینقدر لباس تنش کردین!🤒چرا اینقدر لخت میاریش بیرون!😓چرا اینقدر زرد شده!🤕کلاه بهتر نداشت بزارین سرش؟! 😳بچه معلومه گرسنه است😒 و هزارتا جمله دیگه که شنیدنش یه مادر معذب یا نگران کنه😥

سعی میکنم حساسیت های یه زن تازه زایمان کرده رو بخاطرم بیارم.😑 و دائم یادآوری کنم که اونا پدر و مادر لایقی ان و من از این بابت خوشحالم 😊

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

اورین

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگم وقتی مادر شوهر شدم ال میکنم بل میکنم

ولی خدا کنه تا اون موقع یادمون باشه

مادر شوهر من خودش زخم خورده هست ولی زبونش نیش ماره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
اگه مادرشوهرشم به عروسم نمیگم بچه رو با جهیزیت از خونه بابات نیاوردی!بچه مال پسرمه!

چقدر زشت😑

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
وقتی مادرشوهر شم سعی میکنم تا جایی که ممکنه باهاشون هیچ جا نرم

چه با وقار👌

بچه ها با اجازه مدیر مادرشوهری که مدام بگه بیاین پیشم وبرنامه بریزه کی بریم تفریح وفلان جا در صورتی که بیوه باشه وتنها زندگی می کنه اینکارا دخالت حساب میشه یانه؟ 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/