2777
2789

سلام 

لطف کنید بگید ترم چند انصارف دادید و اینکه چ مقدار هزینه پرداختید

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

یکی از کلاس ما میخواست ترم ۲انصراف بده بهش گفتن ۱میلیون باید بدی

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از کلاس ما میخواست ترم ۲انصراف بده بهش گفتن ۱میلیون باید بدی

چ رشته ی بود ؟ چ سال ی؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
چ رشته ی بود ؟ چ سال ی؟

کامپیوتر

۹۸

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
من انصراف ندادم اما تو فکرش بودم که وقتی دیدم باید کلی جریمه و پول بدم بیخیالش شدم😑برا چی میخوای ان ...

نفهمیدید هزینه ش چقدر میشد ؟

الان اگه ما بریم دانشگاه  یک ترم رو کامل غیر حضوری هستیم  به نظرت برای این ترم هزینه میگیرن ؟

@آیلین_سابق     سلام عزیز میتونی به سوال استارتر جواب بدی؟؟

ممنونم ک برای من وقت گذاشتی 

کامپیوتر ۹۸

من بخوام از الان تا ترم مهر سال اینده برم دانشگاه سرم ترم میشه ک ترم اول کامل غیر حضوری هست  

ترم دو و سه حدود دو ماه باید برم دانشگاه     

به نظرت هزینه ش چقدر میشه؟

دولتی بود ؟

بله روزانه

نفهمیدید هزینه ش چقدر میشد ؟ الان اگه ما بریم دانشگاه  یک ترم رو کامل غیر حضوری هستیم  به ...

اصلا ربطی به حضوری و غیر حضوری نداره.شما چون جای یه نفر دیگه و تو دانشگاه سراسری گرفتی مشمول جریمه میشی.البته اگه  انصراف ندی و فقط دانشگاهتو عوض کنی پشکلی پیش نمیاد اصلا.هزینه شو یادم نیس فک کنم برا هر ترم ۱ میلیون و خرده ای بود.تو اینترنت سرچ کنید هست قوانینش

اصلا ربطی به حضوری و غیر حضوری نداره.شما چون جای یه نفر دیگه و تو دانشگاه سراسری گرفتی مشمول جریمه م ...

میدونم ک سهمیه ی نفر دیگه رو میگیرم 

ولی اونا جریمه رو به خاطر خوابگاه و سرویس و غذا و اب و برق و اینا میگیرن 

باشه ممنونم ک گفتید  

زیر ده تومن در میاد پس

میدونم ک سهمیه ی نفر دیگه رو میگیرم  ولی اونا جریمه رو به خاطر خوابگاه و سرویس و غذا و اب و بر ...

نمیدونم والا من یکی از دوستام سوال کرده بود از اموزش گفته بودن جریمه وبه خاطر این صندلی اشغال کردیم و جای یه نفر دیگه و که میخواست سراسری بیاد گرفتیم باید بدیم😐اره کمتر از ۱۰ تونه اما بازم تماس بگیرید و از اموزشتون سوال کنید.موفق باشید

@آیلین_سابق     سلام عزیز میتونی به سوال استارتر جواب بدی؟؟

👌👌

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙