2777
2789

خیلی خوشحال ک شمارو دارم حداقل متونم دردو دل کنم..

شوهر من ک مناسبتی میشه خودشو میزنه ب بیخیالی میگ ی کیک بگیریم بریم خونه ی مامانت اینا تموم شد رفففف.

اوایل ک کلی خودمو خوشگل مشگل نیکردم برا روز مرد براش کادو گرفتم و کلی کارای قشنگ دیگ ک شاید اینم ب خودش بیاد

شماها چیکارا میکنین؟؟

شوهر منم خیلی یادش نمی مونه منم ازش توقعی ندارم

ولی همیشه باعشق سورپرایزش میکنم چون از خوشحالیش خودم هزاربرابر بیشتر خوشحال میشم

شوهر من خیلی مناسبتا یادش نمی مونه ولی توی طول سال خیلی کادوهای کوچیک بزرگ میگیره برام باسلیقه خودش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از تمام مناسبتا فقط تولدم برام مهمه چون به بقیه خودش یا خانوادش یه گندی زدن!اونم میدونه خوب نباشه زهرمارش میکنم زندگیو!

خداییش همیشه خوب سورپرایز میکنه ولی بعدش خراب میشه از شانس بدش!خیلی دلم براش میسوزه.

هرکار میکنه شادم کنه اما من بخاطر مسائلی سردم.از اول سرد و سخت بودم الان که نور علی نور شد!

ادم خوبیه ولی تو زمان و مکان بدی افتاد

من همین یه دونه ام!