2777
2789
عنوان

اخ سرم لعنت ب کرونا

250 بازدید | 21 پست

😑😑سلام 

کروناییا از وضعیتتون بگین شوهرم گرفته فعلا حالش خوبه فقط تو خواب خیلی عرق میکنه شبی دوبار لباسشو عوض میکنه

فک کنم ب منم منتقل کرده سردردم یکم

یادمون رفت زندگی کنیم ...

توروخدا هرنذری بلدین بکنید و رعایت کنید

تو خونه بمونید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماه پیش مثبت شدم بدون هیچ علائمی اما شوهرم که علائم داشت منفی شد حالا بعد گذشت این سه ماه سه چهار روزه علائم اومده سروقتم دوشب اول عرق میشنست شبا تنم بعد کمرو پهلوهام درد گرفتن وتهوع وسرگیجه وسرفه دارم دکترم بهم ویتامین B12داده ودمیترون وگفته فقط سوپ بخور وآب سیب وهویچ وآب زیاد بخور

توروخدا هرنذری بلدین بکنید و رعایت کنید تو خونه بمونید

نمبشه والا شوهرم رفته سرکار سرپرستش گفته باید بیای کسی نیست بعدم باید بره خرت پرت خونه رو بخره

قرص استامينوفن از همه چی بهتره به نظرم

منم سردرد و دل درد دارم

ولی شوهرم خیلی حالش بده

مادرمم گوارشی گرفته

حواست باشه تبش بالا نره. پاشویه با نمک بکنش

من اینجوری تب شوهرمو آوردم پایین

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

من سه ماه پیش مثبت شدم بدون هیچ علائمی اما شوهرم که علائم داشت منفی شد حالا بعد گذشت این سه ماه سه چ ...

شت بازم گرفتی یعنی

خیلی سخته 😑مخصوصا با بچه

نمبشه والا شوهرم رفته سرکار سرپرستش گفته باید بیای کسی نیست بعدم باید بره خرت پرت خونه رو بخره

بخدا ب هرکس انتقال بدین مدیونید

شاید ب کسی انتقال بدین که ضعیف باشه و بمیره اونوقت چی؟؟؟

خرید رو با پیک بکنید می‌دونم هزینه تون می‌ره بالا ولی مردم رو گرفتار نمیکنید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

قرص استامينوفن از همه چی بهتره به نظرم منم سردرد و دل درد دارم ولی شوهرم خیلی حالش بده مادرمم گوا ...

ویتامین سی مصرف میکنه با دوتا قرص نه فعلا تب نداره فک کنم اولشه 

من حدود بیست رو از اولین علامتم میگذره و تو این چند روز اخیر کاملا سرحال و خوب شده بودم فقط بویایی ندارم ولی امروز حس میکنم قفسه سینم سنگینه و به وزنه روش گذاشتن ینی بعد این همه مدت ریم درگیر شده؟؟

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
ویتامین سی مصرف میکنه با دوتا قرص نه فعلا تب نداره فک کنم اولشه 

همون اولش رسیدگی کن بدتر نشه

خودتم ویتامین سی بخور

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

بخدا ب هرکس انتقال بدین مدیونید شاید ب کسی انتقال بدین که ضعیف باشه و بمیره اونوقت چی؟؟؟ خرید رو ب ...

حواسش هست ماسک میزنه و رعایت میکنه ژل و اسپری 

دیگه تقصیر ما نیست نذاشتن خونه بمونه

آره در کل اصلا منفی نشدم که خوب شم دختر کوچیکم فکر کنم خفیف گرفت الانم حس چشایی وبویایی ندارم

الهی ان شالله زود خوب شید  بلا ب دور از همه

من حدود بیست رو از اولین علامتم میگذره و تو این چند روز اخیر کاملا سرحال و خوب شده بودم فقط بویایی ن ...

خب سی تی اسکن بده

وامونده کی میره ینی ی ماهه درگیرشی