لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سه ماه پیش مثبت شدم بدون هیچ علائمی اما شوهرم که علائم داشت منفی شد حالا بعد گذشت این سه ماه سه چهار روزه علائم اومده سروقتم دوشب اول عرق میشنست شبا تنم بعد کمرو پهلوهام درد گرفتن وتهوع وسرگیجه وسرفه دارم دکترم بهم ویتامین B12داده ودمیترون وگفته فقط سوپ بخور وآب سیب وهویچ وآب زیاد بخور
نمبشه والا شوهرم رفته سرکار سرپرستش گفته باید بیای کسی نیست بعدم باید بره خرت پرت خونه رو بخره
بخدا ب هرکس انتقال بدین مدیونید
شاید ب کسی انتقال بدین که ضعیف باشه و بمیره اونوقت چی؟؟؟
خرید رو با پیک بکنید میدونم هزینه تون میره بالا ولی مردم رو گرفتار نمیکنید
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من حدود بیست رو از اولین علامتم میگذره و تو این چند روز اخیر کاملا سرحال و خوب شده بودم فقط بویایی ندارم ولی امروز حس میکنم قفسه سینم سنگینه و به وزنه روش گذاشتن ینی بعد این همه مدت ریم درگیر شده؟؟