2777
2789
عنوان

صادقانه کدوم و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 44 پست

اونم شغل پیدا میکنی نترس برای علوم پزشکیا همیشه کارهست.تعهدی نمی ارزه

هوشبری کارش راحت تره .درسش سبک تره . نسبت به پرستاری مستقل تره. فکر کنم کشیک و شیفت شبو اینام نداره

علوم ازمایشگاهی هم تقریبا کار نداره

مامایی هم که کلاولش کن

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
به نظرم علاقه خودت خیلی خیلی مهمتره. میتونی ساعت ها رو یه دنیای میکوسکوپی کوچیک تمر کز داشته باشی؟ چ ...

حقیقتش رو بگم هیچ کدومو دوست ندارم  تنها رشته و حرفه ی که دوست دارم معلمی هست  کلا کارمندی دوست دارم 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم💜به صورت نصیحت گفتم😊

منم به این خاطر پرسیدم ک گفتم شاید بتونید کمکم کنید در حرفه هوشبری 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
مامایی بهترین گزینه

چرا؟   اصلا کارش تمییز نیست 

شیفت شب دارههههه

مثل پرستاریاس ؟ یعنی دقیقا با همون ساعت ؟

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
اونم شغل پیدا میکنی نترس برای علوم پزشکیا همیشه کارهست.تعهدی نمی ارزه هوشبری کارش راحت تره .درسش سب ...

یکی از بستگانم همین حرف شمارو زد گفت همیشه براش کار هست ولی من نمیدونم چرا نتونستم ریسک کنم

حقیقتش رو بگم هیچ کدومو دوست ندارم  تنها رشته و حرفه ی که دوست دارم معلمی هست  کلا کارمندی ...

نمیتونی فرهنگیان بزنی؟ اتفاقا من خودم اول علوم آزمایشگاهی قبول شدم بعد که نتایج فرهنگیان اومد رفتم فرهنگیان و الان مشغول به کارم خیلیم راضیم 

منم به این خاطر پرسیدم ک گفتم شاید بتونید کمکم کنید در حرفه هوشبری    

ولی خب پرستاری خیلی دردسر داره محیط کارش ساعتش 😫

اگه من بودم میرفتم مامایی البته هر کدوم که خودت دوس داری حتما خیییلی پرس و جو کن که بعداً منصرف نشی که چرا اینو انتخاب کردم 

l'm Army 💜💜💜💜💜💜💜
مثل پرستاریاس ؟ یعنی دقیقا با همون ساعت ؟

اره من شنیدم همون طوره ولی خب    بیمار اورزانسی که نیاز به عمل داشته باشه کم میاد

چرا؟   اصلا کارش تمییز نیست

اوووو

اگه بخوای ب این دقت کنی ک هیچ کدومشون تمیز نیست

مامایی بحث زایمان و مدفون سر زایمانو خون بازی

علوم آزمایشگاه کار روی نمونه های مدفوع و ادرار و خون و خون بازی

هوشبری یکم تمیز تره فقط داروهای بیهوشی ولی ب هر حال تو اتاق عمل هستی و حین عمل احتمال هر حادثه ای هست

پرستاری خون و خون بازی و استفراغ و ...

یکی از بسکانم همین حر شمارو زد گفت همیشه براش کار هست ولی من نمیدونم چرا نتونستم ریسک کنم

تا انسان روی این کره ی خاکیه، برای پیرا پزشکی ها کار هست نگران نباش

تعهدی واقعا نمی ارزه .اگه خوب بود که نسبت به بدون تعهدی ها با رتبه ی بالاتری بر نمیداشت

همه ترجیحشون در درجه ی اول بدون تعهده بعد دیگه اگر مجبور شدن تعهدی

نمیتونی فرهنگیان بزنی؟ اتفاقا من خودم اول علوم آزمایشگاهی قبول شدم بعد که نتایج فرهنگیان اومد رفتم ف ...

نه سه نفر میخواستن مصاحبه هم رفتم ولی خب تراز بالاتر از من بود 

تو تکمیل ظرفیت قبول شدی ؟

اره من شنیدم همون طوره ولی خب    بیمار اورزانسی که نیاز به عمل داشته باشه کم میاد

اره حس میکنم کارشون سبک تره