2777
2789
عنوان

صادقانه کدوم و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 44 پست
اوووو اگه بخوای ب این دقت کنی ک هیچ کدومشون تمیز نیست مامایی بحث زایمان و مدفون سر زایمانو خون باز ...

اره قبول دارم  ولی بازم هوشبری یکم تمییز تره          

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
اره قبول دارم  ولی بازم هوشبری یکم تمییز تره          

ن خیلیا 

بازار کارشم کمتره

من ک طرحم تموم شد هم ترمیای من ک هوشبر بودن هنوز نتونسته بودن طرح برن 

یکم همه رشته ها اشباع شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا انسان روی این کره ی خاکیه، برای پیرا پزشکی ها کار هست نگران نباش تعهدی واقعا نمی ارزه .اگه خوب ب ...

چی بگم والا 

من هزینه سه ترم رو بخوام بپردازم شما نمیدونی حدودا چقدر میشه ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
چی بگم والا  من هزینه سه ترم رو بخوام بپردازم شما نمیدونی حدودا چقدر میشه ؟

آزادی ؟ اگه ازادی همون تعهدی مناسب تر در میاد😂

خبر ندارم راستش ولی برای پیرا ها رنج ۸ تومن ترمی شنیدم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
ن خیلیا  بازار کارشم کمتره من ک طرحم تموم شد هم ترمیای من ک هوشبر بودن هنوز نتونسته بودن طرح ...

پس شما هوشبر نیسیتد 

من واقعا گیج شدمه 

شما نمیدونید هزینه سه ترم در دانشگاه تعهدی به چ صورته   ؟    بخوام بعد س ترم انصراف بدم 

آزادی ؟ اگه ازادی همون تعهدی مناسب تر در میاد😂 خبر ندارم راستش ولی برای پیرا ها رنج ۸ تومن ترمی شن ...

نه عزیزم  تعهدی هستم اگه بخوام انصراف بدم باید  هزینه بپردازم 

میخواستم بدونم حدودا چقدر میشه 

از الان تا سه ترم بعد   

اها نمیدونم عزیزم شرمنده❣

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
اها نمیدونم عزیزم شرمنده❣

خواهش میکنم

پس شما هوشبر نیسیتد  من واقعا گیج شدمه  شما نمیدونید هزینه سه ترم در دانشگاه تعهدی به چ ...

والا من دانشگاه دولتی بودم 

دانشگاه تعهدیرو نمیدونم چیه

فقط بهت بگم اگه قصدت انصرافه اصلا نرو عمرت وقتت و بهترین لحظات زندگیتو هدر میدی

والا من دانشگاه دولتی بودم  دانشگاه تعهدیرو نمیدونم چیه فقط بهت بگم اگه قصدت انصرافه اصلا نرو ...

دانشگاه دولتی هست منتها بعدش باید چند سال برای اون شهر کار کنی 

الان ک اگه انصراف بدم محرومم واسه سال اینده 

شاید کنکور دو سال دیگه بخوام شرکت کنم البته این رشته رو میخوام حفظ کنم واسه همین میخوام بدونم هزینه ش چطور میشه 

ممنونم

نه همون مهر قبول شدم 

کاش برا منم اینطور بشه یا تو تکمیل ظرفیت قبول بشم 

واقعا خیلی تلاش کردم ولی نشد 

انشالله ک موفق باشی 

مرسی عزیزم  و هم چنین ارزوی موفقیت میکنم برای شما