سلام خانومای گل من دخترم دوسالشه خیلی بدخوابه خیلی از وقتی بدنیا اومد هم اونجوری بود دیگ کلافه شدم زمان معینی برای خواب نداره روزام ک اصلا نمیخابه شب بخابه چندین بار بیدار میشه زیاد اب هم میخوره بنظرتون چرا اینجوریه باید ببرمش دکتر؟
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه دخترشیطونی😁عوض من یه گازش بگیر پس 😅بچس بنظرم زیاد حساس نشو پسر منم خواب چندانی نداره همین شکلیه خسته شه میخوابه فقط
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
شاید جای خوابش خوب نیس جاشو عوض کن،شاید گرم یا سردشه،لباس خواب گشاد براش بپوش ک راحت باشه موقع خواب.قبل خواب خوب سیرش کن و آخر شب آب بده بخوره.ازش عصبانی نمیشین ک شبا بترسه و خواب بد ببینه؟
خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من حامله هم هستم یعنی خستم کرده ها نمیدومم دخترت چجوره ولی پسرم بیدار باشه زمین اسمون بهم میزنه توخونه وسیله سالم ندارم ازبس زده شکسته دیگه بیخیالشم😁
[QUOTE=163123653]من حامله هم هستم یعنی خستم کرده ها نمیدومم دخترت چجوره ولی پسرم بیدار باشه زمین اسمون بهم میزنه توخو ...[/QUOTEاخیی عزیزم صبوریت ایول داره 😘دخترمن چیزیو نمیشکنه ولی بهم میریزه خیلی بد. 😫