2777
2789

من سه روز عقب زدم قبلا هميشه منظم بود دوره هام 

بي بي ميزنم منفي  ميخوام بدونم كسي بوده 

اگر هست برم ازمايش خون!

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

چند تا بی بی چک منفی نه

دیگه امکانش نیس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم همیشه منظم بودم

تو اقدام یبار دو یبار سه و چهار روز عقب انداختم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه منظم بودم تو اقدام یبار دو یبار سه و چهار روز عقب انداختم

اره چهار تا زدم منفيه 

بنظرت كيست دارم پريود نميشم !؟؟

بیخیال ازمایش

پری میشی فکر کنم

یکی دو روز صبر کن

کسی بارداره همون دقیقه اول نشون میده

موقعی که اقدام میکنی پریودیت نا منظم میشه منم هشت ماه که اقدام بود نا منظم شده بودم

من اقدامم نكردم روز چهار ده پري  رابطه خطري داشتم 😬😬

اره چهار تا زدم منفيه  بنظرت كيست دارم پريود نميشم !؟؟

ماه گذشته دکتر نرفتی؟ببینی داری یا ن

من از کیست سر در نمیارم

بیخیال ازمایش پری میشی فکر کنم یکی دو روز صبر کن کسی بارداره همون دقیقه اول نشون میده

اره سر باردازي اولم سه روز مونده نشون داد 

صبر کن چند روز

۲-۳روز

مشخص میشه جریان چیه😆

من اقدامم نكردم روز چهار ده پري  رابطه خطري داشتم 😬😬

منم الان که جلوگیری میکنم بعضی مواقع که رابطه خطری دارم اون ماه حتما عقب میندازم البته اینجور مواقع بهتره قرص اورژانسی بخوری

منم الان که جلوگیری میکنم بعضی مواقع که رابطه خطری دارم اون ماه حتما عقب میندازم

شايدم به همون ربط داشته باشه 

يا كيست گرفتم !!

شايدم به همون ربط داشته باشه  يا كيست گرفتم !!

منم این ماه دقیقا روز 13 پریودی رابطه خطری داشتم اما بعدش قرص اورژانسی خوردم چون من همیشه روز 13 پریودی تخمک گذاری دارم