2777
2789

سلام پسرم دو ماه دیگه وارد سه سال میشه اما از دوسالگی تا الان که سه سالشه دریغ از یک گرم اضافه وزن همان 13 کیلو هست که بود😫 خوب می‌خورد تا چند وقت پیش اما اضافه نمیکرد منم مشکل چندانی نداشتم اما الان حدود یک ماهی هست تا من به زور نشونمش سر غذا لب نمیزنه بخاطر اینکه تو این کرونا دکتر نبرمش به باباش گفتم رفت از دکتر داروخانه)بپرسید اونم مولتی ویتامین سانستول بهش داد 10 روزه دارم بهش میدم دریغ از یکم تغییر... چیزی به ذهنتون میرسه؟ چرا بچم اینطور شده

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

کیندر بده سانستول مفتش گرونه

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم اینطوری بودهرمولتی ومکمل واشتهااوری کت فکرکنی دادم بهش ولی فایده نداشت به زور١۰قاشق چای خوری میخورد الانم که ۷سالشه فقط یکم تغییرکرده ونصف بشقاب غذامیخوره چندباردکتربردم همشون گفتن وقتی پدرمادرش لاغرن بچه هم ژنتیکی شبیه شماهامیشه

دختر منم از دو سالیش تا الان که سه سالو نیمشه همون ۱۲ مونده  دکتر ازمایش مولتی ویتامین تقویتی ...

یعنی چرا اینطورن بخدا😫 همه چی هم به پسرم میدم بستنی نشاسته ماکارانی برنج گوشت و قلم  پسته شیر و.... دریغا... 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

کیندر برای چه کاری هست عزیزم؟ اشتها هم باز میکنه؟ 

مولتی ویتامینه اشتها آورم هست.

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
یعنی چرا اینطورن بخدا😫 همه چی هم به پسرم میدم بستنی نشاسته ماکارانی برنج گوشت و قلم  پسته شیر ...

دختر من نمیخوره 

هیچی نمیخوره 

حتی بستنی رو هم باید دنبالش بیفتم قاشق قاشق بش بدم  دیگه تصور کن غذا رو چجور میخوره

دخترمنم اینطوری بودهرمولتی ومکمل واشتهااوری کت فکرکنی دادم بهش ولی فایده نداشت به زور١۰قاشق چای خوری ...

عزیزم من و پدرش آدمای پری هستیم و بسیار خوش خوراک. پسرم ماشالله کوچیکتر بود اینقدر می‌خورد و به انواع خوردنی واکنش نشون میداد دست و پا میزد که بقیه همش تعجب میکردن ولی الان مدتیه که تغییر کرده چون عادت ندارم به بدغذاییش خیلی اذیت میشم الان

دختر من نمیخوره  هیچی نمیخوره  حتی بستنی رو هم باید دنبالش بیفتم قاشق قاشق بش بدم   ...

خیلی سخته اینطور. حالا پسرم تو خوردن غذا مشکل داره ولی هرچی تنقلات بدی میخوره🙄 منم نمیدم تا گرسنه بشه وعده های غذایی شو کامل بخوره

عزیزم من و پدرش آدمای پری هستیم و بسیار خوش خوراک. پسرم ماشالله کوچیکتر بود اینقدر می‌خورد و به انوا ...

اسی بچت استهاش خوب شد؟چی بهش دادی؟

منم بستنی و سیبزمینی هرروز میدمش ک نکنه وزنش زیاد شه ولی دریغ...

اسی بچت استهاش خوب شد؟چی بهش دادی؟ منم بستنی و سیبزمینی هرروز میدمش ک نکنه وزنش زیاد شه ولی دریغ...

بله شکر خدا بهتره اما خوب هنوز جا داره بهتر شه. کاهو زیاد بده بخوره. چیزهای مقوی بده دیگه نگران چاقیش نباش تا وقتی قدش خوب باشه