سلام پسرم دو ماه دیگه وارد سه سال میشه اما از دوسالگی تا الان که سه سالشه دریغ از یک گرم اضافه وزن همان 13 کیلو هست که بود😫 خوب میخورد تا چند وقت پیش اما اضافه نمیکرد منم مشکل چندانی نداشتم اما الان حدود یک ماهی هست تا من به زور نشونمش سر غذا لب نمیزنه بخاطر اینکه تو این کرونا دکتر نبرمش به باباش گفتم رفت از دکتر داروخانه)بپرسید اونم مولتی ویتامین سانستول بهش داد 10 روزه دارم بهش میدم دریغ از یکم تغییر... چیزی به ذهنتون میرسه؟ چرا بچم اینطور شده
خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...
🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من❤️
دخترمنم اینطوری بودهرمولتی ومکمل واشتهااوری کت فکرکنی دادم بهش ولی فایده نداشت به زور١۰قاشق چای خوری ...
عزیزم من و پدرش آدمای پری هستیم و بسیار خوش خوراک. پسرم ماشالله کوچیکتر بود اینقدر میخورد و به انواع خوردنی واکنش نشون میداد دست و پا میزد که بقیه همش تعجب میکردن ولی الان مدتیه که تغییر کرده چون عادت ندارم به بدغذاییش خیلی اذیت میشم الان
خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...