2777
2789

وا نمیتونین تحمل کنید تا بلایی سر بچه نیاد چی بی ادبانه تو تاپیک میگین بی فرهنگیتو نشون میده کمی شرم کنید

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هرکی ی چیزی میگه بخون اختلاف نظراتو

تو به بدن خودت نگا کن نه به نظرات این و اون..بعضیا اصلا مشکلی ندارن تو بارداری ولی بعضیا از اول تا آخر همش مریضن و مشکل دارن..

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

من ک ۱۳ هفته ام فعلا میکم عب نداره ولی دیگ ماه های ۷ ب بعد نمیزارم

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

اسی جان چند هفته ای؟بیا پی بحرفیم😍منم باردارم

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
😘😘 بی تجربگیه خواهر باید مطرح بشه

اخه به منم گفتن يبار جدي نگرفتم

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
حالا باعث سقط میشه یا نه؟ 😐

ن بابا تو ک دیگه نمیپیچونیش😂😂

تازه اقدامم عزیزم

عزیززم😍انشالله زودی نی نی بیاد تو دلت