2777
2789
عنوان

بچه ها با شیره انگور چه کارایی میشه کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار اینه که بدی من بخورم تو یخچال نزار ..😶😁شوخی میکنم بجای مربا استفاده کن تو حلوا بجای شربت بریز ..با کره بخور 😢نوش جون😭

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
نه خراب نمیشه اصلا من چند سال دارم  بیرون یخچال ،داخل یخچال گذاشتی فکر کنم بخاطر اون داره میبن ...

هر صبح یک قاشق با آب قاطی کن مثل شربت بخور گرمی ،صورت هم میگن تپل میکنه اگه دوست داری صورتت پر باشه ،اگه رژیم داری میتونی مصرف کنی که قوت بگیری

برنج ایرانی۱ پیمانهشیره انگور۲/۳ پیمانهپودر هل۱/۲ قاشق چای خوریمغز آجیل۱/۲ پیمانه
کلمات کلیدی
طرز تهیه
درجه سختی
زمان تهیه ۴۰
دقیقه
زمان پخت ۹۰
دقیقه
۱
برنج رو در آب کافي به مدت چند ساعت خیس کنین ودر اين بین ۱ تا ۲ بار اب برنج را عوض کنين . بعد برنج را يکي دو بار بشوييد و در يک صافی بريزيد و بزارین ا ساعتی بمونه تا آب آن خوب گرفته بشه.
۲
برنج هایی که حالا ابشان از صافی خوب رد شده را در يک تابه بزرگ ريخته و روي حرارت مناسب به ارامی تفت دهيد تا رنگ آن به خوبی طلايي شود.
۳
توجه کنید که اگر تابه بزرگ در دسترس نداريد برنج را به دفعات در تابه بریزید و کم کم برنج ها را بخش بندی کنید و سرخ کنيد تا همه برنج ها به طور يکنواخت بو داده شود و نسوزد. یک بخش مهم ديگر اينکه ، در لحظه اول که برنج را در تابه میریزین کمي رطوبت داره در اين مرحله اصلا آن را هم نزنين چون برنج خوردمیشه بزارین با حرارت ملايم حدود ۲ تا ۵ دقيقه اب ان بخار شود بعد خود برنج از تابه جدا شده و پف کردن و حرکت در تابه را شروع میکنه ، هم زدن برنج را بايد از اين مرحله به طور مداوم و آهسته توسط یک قاشق چوبي انجام دهيد .
۴
برنج های سرخ شده را به يک ظرف منتقل کنيد تا حرارت باقي مانده در تابه آنها را نسوزنه.
۵
شیره انگور رو در يک قابلمه بریزین و روي حرارت به مدت ۲ تا ۵ دقيقه قرار دهید تا چند جوش بزنه،کافیه چون اگه بيش از اندازه روي حرارت بمونه غليظ میشه و باعث سفت شدن دسر میشه.
۶
حالا برنج و گردو و سایر مغزها رو سريع به دوشاب اضافه کرده و حدود ۱ تا۲ دقيقه روي حرات هم بزنيد. بعد از روي حرات برداشته و داخل ظرفي که از قبل چرب کرده بودید بریزید و با پشت يک قاشق انها را فشار بدین تا خوب بهم بچسبند .
۷
براي انکه برنج و شيره انگور به پشت قاشق نچسبد میتوانید هر بار پشت قاشق را با مقدار کمی اب مرطوب کنید .دسر را ۱ تا۲ ساعت بگذاريد تا سرد شود و خودش را بگيرد تا راحت تر برش بخورد .
۸
بهتر هست که بعد از يک ساعت خنک شدن با يک چاقوي تيز اهسته دسر را به اندازه دلخواه برش بزنيد اما از ظرف جدا نکنيد تا وقتی که کاملا سرد شود و انسجام کافي براي برداشته شدن از ظرف داشته باشد .
۹
مي توانيد در مرحله اي که دسر هنوز داغ است و روي آن را صاف کرديد ۲ تا ۳ عدد گردو را روي دسر رنده کرده و با قاشق فشار دهيد تا گردو به برنج بچسبد.
تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗