2777
2789
عنوان

کارایی ک موقع دعوا میکنین

169 بازدید | 21 پست

ک حرص شوهرتونو در بیارین چیه چیکارش میکنین تحریک بشن واسه اشتی 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤

من تمام کاراهایی رو دوست نداره رو انجام میدم و بدش میاد ک من با کسی برم جاییی ک دور باشه یا برم گردش بهش میگم یا اشتی میکنی یا زنگ میزنم مثلا فلانی بیاد ببرتم گردش اونم مجبوره اشتی کنه منم ببره اونجایی ک میخواستم برم 😁

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص درارم؟من وقتی عصابم خورده سوییچ رو برمیدارم میرم یه دوری میزنم حال وهوام عوض شه اکثر وقتام همسرم باهام میاد صحبت میکنیم موصوع حل میشه .

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
همیشه وقتی با کسی قهر میکنی زمانی تحریک میشه برا اشتی ک خاطره خوب ازت داشته باشه خاطره خوب بساز همیش ...

چه جمله قشنگی 

من شوهرم ميس دوس پسرمه هر چي از دهنم دربياد بهش ميگم جلو دستمم باشه كتك ميخوره

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
منت کشی میکنم متاسفانه🥺🥺🥺میدونم خیلی روند بدیه و حتی بعدش بیشتر ازش متنفر میشم اما واقعا موندم چه ...

منم ی مدت فقط منت کشی میکردم ولی حالا بی تفاوت شدم و هیچی نمیگم تا خودش بیاد حتی ی شب ی کاری کرد خیلی ناراحت شدم و شب خونه ما موند تا منو اروم کنه من ک همیشه شبا کنارش میخوابیدم اینسری نرفتم پیشش  تا ی روز باهاش حرف نزدم بعدش همسرم من ب شدت بهم وابسطتس اگه شب نرم بغلش خوابش نمیبره من اونشب نرفتم و گوشیمم سایلنت کردم خوابیدم بعد حواسم نبوده درم بسته بودم صدا میداد و بقیه میفمیدن ک نامزدم اومده پیش من  تا صب هزار بار زنگ زده بود و من نفهمیده بودم صب ساعت ۴ بیدار شده بود دیگه اومده بود پیشم و هزار بار معذرت خواهی کرد و قسمم داد دیگه اینجوری ازش خودمو دریغ نکنم  شمام ب چیزی ک حساسه باهاش کل بندازین تا منت کشی نکنین 

من فقط سکوت میکنم فقط سکوت

اخه من نمیتونم تحمل ب سکوت کنم و همسرم ب شدت لجبازن اونقد ی حربو تکرار میکنه ک مغزم نکشه و نتونم سکوت کنم 

هر لنگه کفش شوهرم پرت میکنم یک گوشه حیاط

خودش میاد پیدا میکنه جفت میزاره دم در

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
هر لنگه کفش شوهرم پرت میکنم یک گوشه حیاط خودش میاد پیدا میکنه جفت میزاره دم در

خخخخ عجب راهکاری