2777
2789
عنوان

یبوست بچه دو ساله

653 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها

من دخترم از بدو تولد یبوست داشته تا الان

همه جور دکتر و متخصص بردم و همه جور دارو رو امتحان کردم

بد غداس و مشکل در خوردن هم داره

و هیچ جوره درست نشد

ی مدت لاکتولوز فقط بهش اثر داشت که بچه بود میخورد ولی الان میفهمه نمیخوره ، خاسم بپرسم میشه لاکتولوز رو با شیر گاوی که بهش میدم قاطی کنم؟ اثرش ازبین نمیره؟ درضمن شیرخشکی بودکه ی مدته کوتاهه از شیرخشک گرفتم گاو میدم بهش

توروخدا اگه در زمینه یبوست بچه هاتون تجربه موفقی داشتید بگید

پیدرولاکسم جواب نمیده بهش حتی

من بچم ۹ ماهشه .بایو لاکت که میدم آنی خوب میشه.یه سوال دارم شما بچتون الان دوسالشه از نظر خواب و اینا خوب شده ؟ مثل آدم بزرگا دیگ در سن دوسالگی میخوابن؟ آخه دختر من خیلی اذیت داره موقع خواب یکسره ناله میکنه .کله سحر هم بیداره 😖

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم ۹ ماهشه .بایو لاکت که میدم آنی خوب میشه.یه سوال دارم شما بچتون الان دوسالشه از نظر خواب و این ...

اره مثل خودمون میخابه 

هروقتم خودمون بیدارشیم بیدار میشه .میخاد کله سحر باشه یا لنگه ظهر .درست میشن

راستی این دارویی که میگی چی هست

اره مثل خودمون میخابه  هروقتم خودمون بیدارشیم بیدار میشه .میخاد کله سحر باشه یا لنگه ظهر .درست ...

خداروشکر ک بهتر میشه خوابشون.بچه شما زیر یکسال بود مثل دختر من بود یا نه؟ یه قطره هست .بخر بهش بده .اون سری ب دکتر گفتم یبوسته .اینو داد .سریع خوب شد .۵ قطره بهش بده هم صبح هم شب .

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
متخصصش نگفت یسری چیزا حذف بشه؟ بچه خواهر من کلا کلسیم نباید بخوره ... در مورد داروش اطلاعی ندارم از ...

والا متخصص گفت احتمالا شیر خشکشه که ما قطع کردیم بازم خوب نشد

شما کلسیم رو کلا قطع کردید خوب شد یبوستش؟ جایگزین کلسیم چب بهش میدید؟