2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی آدم بزرگ میشه غم و غصه هاشم باهاش بزرگ میشن و دیگه هرچیزی باعث خنده اش نمیشه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
من هیچی خوشحالم نمیکنه. فقط دوست دارم برم مسافرت و جاهایی که تا حالا ندیدم میترسم بمیرم و از دنیا چی ...

از کی اینطوری شدی!دلیلشو میدونی!

من قبلااا اینطورر نبودم.. با کوچکترررین چیز کلی خوشحال میشدم ذوق میکردم.. کلیییی انرژی میگرفتم.. 

الان نه.. ن اعتماد ب نفس دارم... ی کمم حسود شدم😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

افسردگی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
از کی اینطوری شدی!دلیلشو میدونی! من قبلااا اینطورر نبودم.. با کوچکترررین چیز کلی خوشحال میشدم ذوق م ...

عزیزم من اصلا ادم مذهبی نیستم ولی پیشنهاد میکنم رو معنویاتت کار کن مخصوصا ارتباط با خدا انرژی مثبت نرفتن تو مقایسه با دیگران 

از کی اینطوری شدی!دلیلشو میدونی! من قبلااا اینطورر نبودم.. با کوچکترررین چیز کلی خوشحال میشدم ذوق م ...

چون بزرگ شدی 

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻

قبلا وضعیت مالیمون خیلی بد بود حتی کفش نداشتم برم مدرسه الان که بزرگ شدم همه چیز دارم هرچی که فکر کنی ولی اصلا به دلم نمیشینه. برام خوشحالی نداره. فقط دوست دارم تنها باشم و برم کل دنیا رو بگردم و کلی غذای جدید بخورم و تجربه کنم