2777
2789

دو هفته از اقدام حداقل باید بگذره

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین موقعش بعد از موعد 

من دو ماه پشت سر هم عقب افتادم هی رفتم بی بی زدم الکی هزینه اضافه بود. بهتره دو سه روز از موعد بگذره  ک خیالت راحت باشه

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
از موعدم گذشته 7 روز ، میگم شاید روز آخر سیکل باردار شدم...

خوب بزن . چون ۷ روز گذشته. اگر هم منفی بود برو دکتر واست آزمایش بنویسه

بچه ها چرا بیبی چک من شب منفیه چندددد ساعت منفیه بعد صبح میبینم مثبت شده؟دوتاشم کلا منفی بود مثبت نشد؟

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
بچه ها چرا بیبی چک من شب منفیه چندددد ساعت منفیه بعد صبح میبینم مثبت شده؟دوتاشم کلا منفی بود مثبت نش ...

۵ تا ۷ دقیقه قابل قبول . بقیش قبول نیست. همون منفی رو حساب کن

۵ تا ۷ دقیقه قابل قبول . بقیش قبول نیست. همون منفی رو حساب کن

عه واقعا؟؟؟؟؟؟مرسی

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️