2777
2789

من کلا از قیافه ام راضی بودم منتها یادمه عینکی بودم و یه ذره مژه داشتم منتها معتاد به فر مژه بودم حتما موقع بیرون رفتن باید فر مژه میزدم فکر میکردم همه به مژه هام دقت می کنن

فاجعه بودم، بعد تبدیل به واقعه شدم  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت نمیشه من خیلی زشت بودم از ۲۰سالگی ورق برگشت عین سیندرلا شدم

قبلا توی خیابون بهم تیکه زشت مینداختن خیلی دلم میشکست انقدر مسخرم میکردن حتی خانوادمم مسخرم میکردن فکر کنم خدا دلش برام سوخت قیافمو عوض کرد

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

قیافم خوب بود ولی تیپم خیلی جلف بود کلا خیلی لباسای عجیب غریب و متفاوت میپوشیدم خیلیم آرایش میکردم برعکس الانم

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده