2777
2789
عنوان

با کتاب خوندن چقدر حال میکنید؟

1244 بازدید | 29 پست

بچها من دبیرستانی که بودم کتاب زیاد میخوندم اما همینکه دانشگاه رفتم دیگه مطالعه نداشتم تا بعدها که سرکار رفتم یکی از همکارام هر روز ی کتاب میورد و تایم استراحت دور هم جمع میشدیم و یکی میخوند باقی گوش میدادیم اینطوری شد که منم دوباره با کتاب خوندن انس گرفتم اینجا مطرحش کردم که شاید منم مثل همون دوستم کمک کنیم باهم تا این سنت خوبو ترویج کنیم بیاین راجبش حرف بزنیم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی 

مخصوصا کتاب بیشعوریو 

چن بار خوندم 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

خیلی زیاد

حتی الانکه مربضم فقط کتاب دستمه تا احساس مفید بودن کنم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

آره.....شدیدا طرفدار کتاب هستم......تو اپیکیشن طاقچه عضو هستم...و کتابای دلخواه رو اونجا میخونم...

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
میدونم که فیلم و کتاب خیلی ادم و میکشه بالا 

اسم کاربری ت تو حلق م...😁😁😁😁😁

دنبال میکنی فیلم رو؟

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

من تا دبیرستان عاشق کتاب بودم حتی مجله م میگرفتم تو راهنمایی دعوام میکردن ک درستو بخون و ازاین حرفا .حالا ک مستمع ازادم فقط گوشی بازی😂.

کتاب صوتی رو ترجیح میدم چون چشم ادم اذیت میشه اونطوری تاثیرگذارترم هست.امروز داشتم کتاب سفر روح از مایکل نیوتن و گوش میکردم باحاله🤔

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
قبلا رمان های آبکی میخوندم ولی تقریبا از اسفند به کتاب خوندن رو آوردم الانم جز از کل رو میخونم

من چندروز پیش خوندمش کتاب خیلی خوبیه اگه مفهومی بخونی ۶روزه تمومش کردم ۶۵۵تاصفحه بود انگار