2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه .خداکنه حدسم اشتباه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 101 پست
وقتی گفتم داری چیرو نگاه میکنی ترسید گف هیچی برو از اتاق بیرون.بعدا که تلگرامشو هک کردم دیدم بله فیل ...

ان شاالله حدست اشتباه خود خوری نکن  دورادور مواطب شوهرت باش  مردها معمولا صمیمی میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خسته شدم ازین‌همه سردمزاجیش. از لحاظ جسمانی سالمه ولی فکری سمتم گرایش نداره.میخوام ردیاب بگیرم .تو همین هفته.ببینم چی میگن بهم.میام همینجا میگم چیشد .حالا بنظرتون حدسم چقدر درسته؟

وقتی گفتم داری چیرو نگاه میکنی ترسید گف هیچی برو از اتاق بیرون.بعدا که تلگرامشو هک کردم دیدم بله فیل ...

چط ور حک میکنی به منم یاد می دی خصوصی

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
اره دوستشو دیدم.شمارشو زدم‌دیدم‌پروفایلشو.حتی با شماره ناشناس هم‌زنگ زدم صدای مرد بود.اصلا طاقت دوری ...

چندششم میشه اوایل بارداری بودم البته خبر نداشتم باردارم.. ی داستان واقعی تو اینستا خوندم ک تب و لرز کردم و الان یادش میافتم حالت تهوع میگیرم. سه ماه اول بخاطر همین قضیه وسواس گرفته بودم همش استفراغ میکردم. پدره بیچاره فلج شده بودقطع نخاع بود .پسر  نوجوانش بهش تجاوز میکرد.😢😤

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️