2777
2789
عنوان

اونایی ک دنبال دعا و چله هستن بیان

164 بازدید | 19 پست

بچه ها ی پیجی پیدا کردم میگه نائب میشه و به نیت ما مثلا چله میگیره ولی هزینشو میگیره

حالا به نظرتون بهش میشه اعتماد کنم؟؟؟

میگن چون اداب چله نشینی و بلدن احتمال حاجت روایی بیشتر میشه

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞

خودت بخون

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

و اینکه ایشون با زبان ما گناه نکردن 

نمیدونم چیکار کنم 

من از دعانویس گول خوردم نمیخوام بازم گول بخورم😔

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش؟

یکی اینکه کسی ک نائب میشه باید مثل خود شخص همه شرایط و رعایت کنه

پچدچما ازکجا معلوم اصلا بخونه

سوما حس خوب برآورده شدن اونجاس ک خودت بخونی

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
خودت چرا چله نمیگیری؟؟؟آداب نداره ک یه دعایی رو انتخاب میکنی و چهل روز پشت سر هم‌میخونی

خب میگن نفس بعضیا حقه و ایشون با زبان من ک گناه نکردن احتمال براورده شدن بیشتر میشه

پولو میدی دیگه بلاکت میکنن

خیر من فال میگیرم و دعا طلسم انجام میدم اصلا اینکارو نمیکنم همرو بای  چوب نزنین از،صب چن تا کاربر کارشون راه افتاده چرا اینجوری میگین درضمن دروغیم در کارم نیس اینو میتونین امتحان بعد پول واریزکنین واس اینکه مطمئن بشین الکی نیست حرفام

۹۹/۹/۹  💖💖
و اینکه ایشون با زبان ما گناه نکردن  نمیدونم چیکار کنم  من از دعانویس گول خوردم نمیخوام ...

اره نمک نشناس زیاده لعنت بر پدر مادر کسی ک دروغ بگه متونی کار منم امتحان کنی

۹۹/۹/۹  💖💖
خیر من فال میگیرم و دعا طلسم انجام میدم اصلا اینکارو نمیکنم همرو بای  چوب نزنین از،صب چن تا کار ...

نه عزیزم جسارت نشه،آخه خب خیلی ها هستن الکی از آدم‌پول میگیرن فقط.بعد جالبه همه بهم میگفتن واسه تو و شوهرت طلسم نوشتن،رفتم پیش کسی که با چند تا موکل در ارتبتط بودن گفتن هیچ طلسمی نیست و ایراد از رفتار شماست.دقیقا هم همون بود رفتارمو عوض کردم همه چی حل شد